AU NIŠ
Korpa

Dijetetski suplementi

5-biotik simbiotik kapsule a10
2-3 Dana
Brend: INPHARM
5-BIOTIK je simbiotik jedinstvene formulacije koji sadrži 5 bakterijskih sojeva i prebiotik inulin. 5-BIOTIK u svom sastavu ima HOWARU Restore kombinaciju sojeva bakterija vrhunskog kvaliteta, proizvedenu patentiranim tehnološkim postupkom. Zbog ove pažljivo dizajnirane smeše, uz dodatak Lactobacil..
522,75 RSD
5 HTP + SAMe STRESS & MOOD je doza sreće u kapsuli. 5 HTP + SAMe STRESS & MOOD kapsule, pored 5HTP i SAMe, sadrže i vitamine B6 i B12 kao i inozitol. Svi zajedno, oni predstavljaju sjajnu kombinaciju najbitnijih sastojaka koji: brzo podižu nivo raspoloženja, podižu nivo osećaja sreće i ..
1.431,94 RSD
Abexol tablete a10
Po narudžbini
Abexol je potpuno prirodan preparat, koji je napravljen od prečišćenog ekstrakta pčelinjeg voska. Abexol je dodatak ishrani koji se preporučuje kod svih gastrointestinalnih problema, masne jetre, artroze. Ima antioksidativna svojstva i štiti celokupno gastroenterološko područje...
843,84 RSD
Brend: TG farm
AD3 kapi vodeni rastvor 10ml.AD3 vodeni rastvor predstavlja bezbednu i korisnu kombinaciju vitamina A i vitamina D3, čiji je adekvatan unos neophodan za odojčad, malu decu, rekonvalescente i odrasle, koji nemaju dovoljno vitamina u svakodnevnoj ishrani iz najrazličitijih razloga...
338,40 RSD
Brend: Anafarm
AD3 preparat se ističe po svojoj kombinaciji dva važna vitamina – A i D3. Zajedno doprinose najboljem od najboljih, a ta činjenica da je pogodan i za decu stariju od 3 godine je njegova dodatna prednost...
518,40 RSD
Brend: ABELA PHARM
Afrička šljiva FORTE se preporučuje jer može pomoći da se: – Uspori proces hiperplazije i redukuje uvećanost prostate – Poboljša rad prostate – Otklone smetnje pri mokrenju (snizi učestalost i olakša proces izbacivanja mokraće, a poveća količina izbačenog urina) – Poveća elastičnost mokraćne beš..
1.497,60 RSD
Brend: ABELA PHARM
Afrička šljiva je prirodan izvor beta-sitosterola, supstance koja sprječava pretvaranje testosterona u drugi hormonski oblik i tako održava nivoe testosterona na optimalnom nivou...
1.310,40 RSD
Brend: PLANTA CARE
AH biljni krem je dokazan preparat protiv hemoroida i ostalih tegoba u ano-rektalnom predelu...
720,00 RSD
Aktivni ugalj kapsule a10
Trenutno nedostupno
Brend: TG farm
Aktivni ugalj se preporučuje kao dodatak ishrani sa povoljnim efektom na regulaciju probave i detoksikaciju organizma.Aktivni (medicinski) ugalj ima sposobnost adsorpcije velikog broja supstanci organskog i neorganskog porekla, kao i gasova. Aktivni ugalj doprinosi smanjenju nadimanja nakon obroka. ..
201,60 RSD
Aktivni ugalj (medicinski ugalj) se koristi u medicinske svrhe hiljadama godina unazad. Lekovita svojstva ovog prirodnog preparata prvi put su dokumentovana još na egipatskim papirusima. Ima sposobnost adsorpcije velikog broja supstanci organskog i neorganskog porekla, kao i gasova. Adsorpcija ..
540,00 RSD
Aktivni ugalj u prahu 30g
Trenutno nedostupno
Aktivni ugalj u prahu se preporučuje kao dodatak ishrani sa povoljnim efektom na regulaciju probave i detoksikaciju organizma, čišćenje kože..
590,40 RSD
ALA600-SOD je dodatak ishrani koji sadrži alfa-lipoinsku kiselinu, enzim superoksid- dismutazu, vitamin E i selen. Vitamin E i selen doprinose zaštiti ćelija od oksidativnog stresa. Pomaže u tretiranju posledica oksidativnog stresa, komplikacije dijabetesa, usporava prerano starenje, pomaže kod kom..
2.736,00 RSD
ALAnerv је dodatak ishrani koji sadrzi alfa-lipoinsku kiselinu, ulje borazine (22% gama-linoleinska kiselina), vitamine В grupe, vitamin Е i selen. ALAnerv se preporučuje u stanjima povećanih potreba za zaštitom ćelija od oksidativnog stresa, za normalnu funkciju nervnog sistema I kao dodatna terap..
1.987,20 RSD
Aleract tablete su dijetetski proizvod na bazi alfa-lipoinske kiseline, magnezijuma i vitamina B6 koji se koristi u održavanju stabilnog stanja materice tokom trudnoće, kao i za primenu kod dismenoreja i premenstrualnog sindroma...
1.886,40 RSD
Brend: BIOMIN
Alfathion je dodatak ishrani sa alfa-lipoinskom kiselinom i vitaminom B6.Namena:kardiovaskularnih, kognitivnih i neuromuskularnih defekataspondiloze i dijabetesne neuropatijevirusnih i bakterijskih infekcijaNačin primene:Odrasli i deca uzrasta iznad 14 godina: Jednom do dva puta dnevno popiti jednu ..
1.440,00 RSD
Alien 5 for life kapsule a60
Po narudžbini
Brend: VEMAX PHARMA
ALIEN 5 FOR LIFE predstavlja dodatak ishrani u kapsulama. Prevencija i podrška različitih oboljenja. Osnovni mehanizam delovanja ovog proizvoda zasnovan je na visokom sadržaju β-D-glukana (360 mg) velike molekularne mase.Beta-glukan dobijen iz gljiva, naročito iz gljive bukovače, značajno je snažnij..
6.480,00 RSD
Prikazuje se 1 do 16 od 1431 (90 strana)