AU NIŠ
Korpa

Dermatološki preparati

Brend: ABENA
Cinkova mast sadrži 25% cink-oksida i kompleks vitamina E, vitamina A, pantenol i bisabol. Učinkovita i njegujuća zaštitna mast kod njege dojenčadi, a može se koristiti i u preventivne svrhe...
498,05 RSD
Brend: ABENA
Abenin krem sprej sa cink oksidom štiti i regeneriše kožu. Promovisanje prirodnog obnavljanja kože do 24 sata. Zahvaljujući aplikatoru u spreju, trenje je svedeno na minimum, a aplikator takođe pomaže u sprečavanju kontaminacije...
1.188,00 RSD
Antialergijska krema 20g Antialergijska krema 20g
SUPER CENA
Antialergijska krema se primenjuje za ublažavanje različitih alergijskih reakcija na koži, dermatoza, iritacija, otoka i svraba i reakcija na koži izazvanih ubodom insekata.Antialergijska krema deluje tako smanjuje upalne procese, otok, otklanja bol i svrab na mestu primene i deluje antialergijski...
225,00 RSD
Brend: ESENSA
Beogradski melem je proizvod originalne formulacije, sačinjen od sastojaka prirodnog porekla koji se tradicionalno koriste za negu i regeneraciju kože. Namenjen je zaštiti kože od štetnih uticaja kojima je koža svakodnevno izložena, a pruža i izuzetno hidrirajuće i regenerišuće dejstvo...
633,60 RSD
Brđanski melem protiv virusnih bradavica ima izraženo antivirusno, antibakterijsko i antiseptičko dejstvo. Trajno uklanja virusne bradavice, kondilome, gljivice i bakterije...
1.393,53 RSD
Brza pomoć za rane 35ml
Trenutno nedostupno
Brend: KOROLEV FARM
Balzam za rane “Brza pomoć” je novo visoko efikasno sredstvo koje pomaže i pospešuje proces zarastanja oštećene kože: kod nagnječenja, ogrebotina, posekotina, poderotina, opekotina (uključujući i opekotine od sunca), oštećenja kože nastala češanjem (posle ujeda insekta)...
846,72 RSD
Burn free gel a20
Trenutno nedostupno
Brend: Sopharma
BurnFree rešava trenutne potrebe prve pomoći za sve vrste opekotina ublažavanjem bola...
1.333,60 RSD
Brend: ACM LABS
Cicastin S gel za ožiljke je silikonski gel sa dvostrukim dejstvom: mehaničko (silikon sprečava gubitak vode) i biološko dejstvo (organski silicijum – stabilizuje makromolekule dermisa za bolju arhitekturu kolagenih vlakana, vitamin E – ograničava oksidativni stres koji doprinosi inflamaciji, neven ..
1.256,64 RSD
Brend: FARMA DERMA
Cicatridina mast deluje zahvaljujući prisustvu hijaluronske kiseline, mukopolisaharida koji se u velikim količinama distribuira u mnogim telesnim tkivima. Hijaluronska kiselina funkcioniše kao strukturna podrška čime se održava tonus, tropizam i elastičnost..
0,00 RSD
Brend: FARMA DERMA
Cicatridina sprej ubrzava proces regeneracije i ozdravljenja tkiva, hirurške rane-primarno i sekundarno obrađene (uključujući otvorene rane), opekotine, dekubitalne rane, sve vrste atrofičnih rana (postflebitične rane, dijabetske rane, varikozne rane i dr.), abrazija i laceracij..
0,00 RSD
Brend: ESENSA
Cink Derm pasta postiže zaštitni efekat na koži formiranjem barijere koja štiti od iritirajućih agenasa i vlage, zbog prisustva cink oksida i talka. Cink oksid deluje umirujuće na kožu na mestu nanošenja i pruža zaštitu od štetnih uticaja okoline. Takođe ima blago adstringentno dejstvo, dok talk i..
302,40 RSD
Brend: UNIMEDICA
Cinkvitaminska krema ublažava upalne procese na koži (naročito je efikasan kod ekcema), pomaže epitelizaciju i brže zarastanje rana, podstiče granulaciju, sprečava umnožavanje bakterija, smanjuje crvenilo, svrab i osip kože, zasušuje herpes, smanjuje iritaciju kože kod opekotina i oderotina, skuplja..
259,20 RSD
Brend: UNIMEDICA
Cinkvitaminska krema ublažava upalne procese na koži (naročito je efikasan kod ekcema), pomaže epitelizaciju i brže zarastanje rana, podstiče granulaciju, sprečava umnožavanje bakterija, smanjuje crvenilo, svrab i osip kože, zasušuje herpes, smanjuje iritaciju kože kod opekotina i oderotina, skuplja..
495,36 RSD
Brend: MENTA PADEJ
CLAVEX SOL 10ML Delovanje: Ovaj preparat efikasno uklanja kurje oči, bradavice, žuljeve ili hiperkeratoze.Sastav: Acidum aceticum glaciale, Ricini oleum, Olivae oleum, Acidum salicylicum, Menthae piperitae aetheroleum, Oleum hypericii, Aetheroleum terebithinae, Kolodium.Način primene: Mla..
541,44 RSD
CORTINAT KREM 75MLCORTINAT krema je za suvu, ispucalu i upaljenu kožu, lica i tela. Za decu od 0 meseci i odrasle.Ne sadrži kortikosteroide, vazelin, parafinska ulja, parabne, alergene. Prirodno rešenje za suvu, ispucalu i upaljenu kožu lica i tela! Vraća koži neophodnu vlažnost i elastičnost. • Za ..
1.419,84 RSD
Brend: ESENSA
Dekusens sprej je prašak za rane u spreju koji ispoljava višestruko dejstvo: formira zaštitnu barijeru na površini rane čime štiti ozleđeno tkivo od infekcije, upija eksudat iz rana ili opekotina, ubrzava zarastanje rane i ublažava bol.Ovo medicinsko sredstvo namenjeno je tretmanu svih vrsta ..
0,00 RSD
Prikazuje se 1 do 16 od 68 (5 strana)