AU NIŠ
Korpa

Galenska laboratorija Niš

TRADICIJA DUGA VIŠE OD POLA VEKA 

GALENSKA LABORATORIJA APOTEKARSKE USTANOVE NIŠ osnovana je 1965. godine.


GALENSKA LABORATORIJA NIŠ bavi se izradom:

1. NESTERILNIH i

2. STERILNIH farmaceutskih oblika.

3. Sredstava opšte namene (SON)

Preparate visokog kvaliteta koji se izrađuju u Galenskoj laboratoriji AU Niš, možete naći u ponudi svih apoteka Apotekarske ustanove Niš.

Prateći potrebe tržišta, preparati Galenske laboratorije AU Niš imaju najprihvativljije cene preparate, uz veću zapreminu leka u pakovanju u odnosu na paralelne preparate.

Dodatne informacije o porudžbini galenskih lekova mogu se dobiti na telefone 018/42 13 674 I 018/42 12 152 i putem email-a: [email protected]

https://www.apotekanis.co.rs/galenska-laboratorija


Analgoantireumatska mast 20g
SUPER CENA
Analgoantireumatska hidrofobna mast 20g AN COUNTERPAINANALGOANTIREUMATSKU MAST utrljajte 2-3 puta dnevno na bolno mesto. Mast se nanosi istovremeno najviše na dva obolela mesta, a površina nanošenja ne treba da bude veća od veličine dva dlana.Lagano crvenilo i osećaj toplote su normalna..
200,00 RSD
Antialergijska krema 20g Antialergijska krema 20g
SUPER CENA
Antialergijska krema se primenjuje za ublažavanje različitih alergijskih reakcija na koži, dermatoza, iritacija, otoka i svraba i reakcija na koži izazvanih ubodom insekata.Antialergijska krema deluje tako smanjuje upalne procese, otok, otklanja bol i svrab na mestu primene i deluje antialergijski...
225,00 RSD
Mast za HLAĐENJE 120g
SUPER CENA 2-3 Dana
Mast za HLAĐENJE Intenzivno hladi i daje osećaj svežine!Pomaže kod:bolova u zglobovima i mišićimaumora i otokareumatskih bolovasportskih povredaupaljenih venapodstiče perifernu cirkulacijuPakovanje 120g..
300,00 RSD
NiSol kapi za nos u spreju 30mL NiSol kapi za nos u spreju 30mL
SUPER CENA
NiSol je hipertonični rastvor morske soli u spreju. Putem prirodnog mehanizma-osmoze natrijum-hlorid u kontaktu sa sluzokožom nosa,,izvlači” vodeni sadržaj iz ćelija i razređuje gustu, viskoznu sluz koja se nagomilava. Na taj način Nisol smanjuje otok sluzokože nosa, pospešuje eliminaciju sekreta i..
189,99 RSD
Riblje ulje mast 20g
SUPER CENA
Mast sa ribljim uljem se preporučuje kod:kože izložene štetnim uticajima i posle sunčanja (kod opekotina)zdrave, osetljive kožeiritacija i ojeda, posebno na pregibima, izazvanih trenjem ili prekomernim znojenjemiritacija i ojeda kožesuve, perutave i ispucale kožePrijatnog je mirisa i pogodna za sv..
170,02 RSD
Urotropin gel 20g Urotropin gel 20g
SUPER CENA
Urotropin gel se primenjuje u stanjima prekomernog znojenja u području stopala, dlanova i pazuha. Smanjuje znojenje i deluje dezodorantno tako što sprečava nastajanje neugodnih mirisa prilikom razgradnje znoja pod dejstvom bakterija. Gel se lako nanosi, omogućava brzu i potpunu raspodelu lekovit..
225,00 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 12 (1 strana)