AU NIŠ
Korpa

Informacije o dostavi

Internet prodavnica www.apotekanis.co.rs kojom upravlja Apotekarska ustanova Niš ima potpisan ugovor sa Post express kurirskom službom putem koje se vrši dostava na teritoriji Republike Srbije.

Za sve narudžbine van teritorije Republike Srbije, dostava se vrši putem usluge Post express.


Rokovi dostave

Nakon što ste potvrdili narudžbinu, dobićete potvrdu naručenih proizvoda na Vašu e-mail adresu koju ste naveli prilikom kreiranja narudžbine. Od tog trenutka za sve narudžbine primljene do 15 časova od ponedeljka do petka, okvirni rok isporuke je od 2 do 5 radnih dana za celu teritoriju Republike Srbije. Uobičajeno vreme za dostavu je 2 radna dana. U slučaju da je narudžbina izvršena preko vikenda (subotom i nedeljom), dostava se vrši kao i za narudžbine primljene u ponedeljak - dakle idući radni dan. Isporuke se ne vrše subotom i nedeljom.


Preuzimanje pošiljke

Kuriri pošiljke donose na adresu za isporuku u periodu od 8-17 h. Molimo Vas da u tom periodu obezbedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku. Artikli će biti zapakovani tako da ne mogu biti oštećeni uobičajenim rukovanjem robom u transportu. Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je da vizuelno pregledate paket da slučajno ne postoje neka vidna oštećenja. Ukoliko primetite da je transportna kutija značajno oštećena i posumnjate da je proizvod možda oštećen, odbijte prijem pošiljke i odmah nas obavestite.

Kurir svaku pošiljku pokušava da uruči u dva navrata. Uobičajena praksa je da Vas, ukoliko prva isporuka bude neuspešna, kurir pozove na telefon koji ste ostavili prilikom kreiranja narudžbenice i ugovori novi termin za dostavu. Ukoliko Vas i tada ne pronađe na adresi, pošiljka će nam biti vraćena. Po prijemu pošiljke, kontaktiraćemo Vas kako bi ustanovili razlog neuručenja i dogovoriti se o ponovnom slanju.


Cena dostave za teritoriju Republike Srbije

Cenu dostave za sve narudžbine na teritoriji Srbije možete pogldati na LINK.


Cena za internacionalnu dostavu

Troškove dostave u inostranstvo putem usluge Post express kurirske službe  za zemlje regiona (Republika Srpska, Crna Gora, Bosna i Hercegovina, Hrvatska, Slovenija, Makedonija) možete pogledati na LINK.

Za ostale zemlje Evrope cene dostave možete pogledati na LINK, a za ostatak sveta cena dostave možete pogledati na LINK. Rok isporuke je 15 dana ili više (u zavisnosti od zemlje isporuke).

Cena dostave je sa porezom. Cena uključuje dostavu paketa do 2kg na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje. Za pakete preko 2kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama.

Za sva dodatna pitanja, reklamacije ili proveru statusa Vaše pošiljke, molimo Vas da nas kontaktirate na sledeću e-mail adresu:   [email protected]

 

Posebni uslovi za narudžbine iz inostranstva

Apotekarska ustanova Niš potvrđuje da su svi artikli na portalu www.apotekanis.co.rs slobodni za prodaju putem interneta, takođe potvrđujemo i garantujemo da će sva naručena roba biti poslata u dogovorenom roku krajnjem kupcu. Apotekarska ustanova Niš  garantuje da u plaćenu cenu dostave ulaze troškovi carine i kurirske službe, zemlje izvoza (Srbije).

Apotekarska ustanova Niš ne može da garantuje i ne zna da li će postojati troškovi uvozne carine, ovo zavisi od specifičnosti paketa kao i od odluke same carine zemlje uvoznika (kupca). Apotekarska ustanova Niš se odriče odgovornosti ukoliko iz bilo kog razloga Carina zemlje uvoznika ne želi da ocarini paket. Apotekarska ustanova Niš u ovom slučaju zadržava pravo da refundira novac kupcu umanjen za sve troškove uvozne i izvozne carine kao i troškove poštarine u momentu kada paket bude vraćen.

Posebna napomena - Zbog specifičnosti robe preporučujemo da prethodno proverite sa Carinom u svojoj zemlji da li možete da uvezete artikal koji Vas zanima( posebnu pažnju obratite na proizvode koji se uzimaju oralno jer bez obzira što su registrovani kao Dijetetski suplementi i slobodni su u prodaji, svaka zemlja, svaka Carina ima svoje lokalne propise i može da se dogodi da uvoz istih nije dozvoljen. Ukoliko Carina ne dozvoli uvoz određenih artikala, ukoliko su troškovi vraćanja paketa veći od vrednosti robe, Apotekarska ustanova Niš  zadržava pravo da ne prihvati povrat robe, u ovoj situaciji Apotekarska ustanova Niš neće biti u mogucnosti da izvrši refundaciju novca jer smo Vas blagovremeno obavestili o mogućoj situaciji. Ukoliko je vrednost paketa veća od troškova koji nastaju pri povratu paketa bice refundiran iznos umanjen za povratne troškove.