AU NIŠ
Korpa

4U PHARMA

Brend: 4U PHARMA
Babytol Coli su kapi za oralnu upotrebu koje sadrže dobre bakterije Lactobacillus reuteri, važne za razvoj digestivnog trakta, kao i enzim laktazu, koji pomaže razgradnju mlečnog šećera laktoze.Bezbedan od prvog dana - Jednostavan za primenu od prvog dana života. Pogodan za dužu primenu.Sadrži enzim..
1.893,60 RSD
Brend: 4U PHARMA
Babytol D3 je preparat koji sadrži vitamin D3, neophodan bebi od samog rođenja. Vitamin D3 pomaže apsorpciji važnih minerala kalcijuma i fosfora iz digestivnog trakta i time omogućava normalan razvoj i rast zuba i kostiju...
684,00 RSD
Brend: 4U PHARMA
Babytol D3 + K1 je kombinacija vitamina neophodnih vašoj bebi od samog rođenja. Ovi vitamini namenjeni su novorođenčadima na prirodnoj ishrani, jer ih majčino mleko ne sadrži u dovoljnoj količini. Dodatno, bebe koje su na mešovitoj ishrani, do dva obroka adaptiranog mleka za bebe dnevno, mogu da p..
760,32 RSD
Brend: 4U PHARMA
Babytol D3 + DHA Omega sadrži 100% preporučene doze DHA omega-3 masnih kiselina od 100 mg i 100% preporučene doze vitamina D3 od 400 IJ...
1.160,64 RSD
Brend: 4U PHARMA
Jedna “twist-off” kapsula proizvoda Babytol DHA Omega sadrži 100 mg DHA omega-3 masne kiseline. DHA omega – 3 masna kiselina, kao glavna strukturna komponenta mozga i retine oka, ima ključnu ulogu u: Razvoju nervnog sistema deteta, Razvoju mozga, mentalnih i kognitivnih funkcija, Poboljšanju psiho..
979,20 RSD
Brend: 4U PHARMA
Babytol Neonate su kapi za normalizaciju crevne flore kod dece rođene carskim rezom, prevremeno rođene dece i kod novorođenčadi i male dece koja su na antibiotskoj terapiji.Bezbedan od prvog dana,Normalizuje crevnu floru kod beba rođenih carskim rezom,Normalizuje crevnu floru kod prevremeno rođenih ..
1.346,40 RSD
Brend: 4U PHARMA
Bimunal Imuno Adults sadrži ekstrakt ploda crne zove, pulpu ploda baobaba, plod acerole, propolis, cink, bakar, vitamine C i D.Preporučuje se u vreme sezonskih infekcija (prehlade, gripa, virusnih infekcija), kao i nakon upotrebe antibiotika...
845,28 RSD
Brend: 4U PHARMA
Bimunal Imuno sadrži ekstrakt ploda crne zove sada u značajno večoj količini – tri puta više u preporučenoj dnevnoj dozi. Pored ekstrakta ploda zove, Bimunal Imuno sadrži i pulpu ploda baobaba, plod acerole, cink, bakar, vitamine C i D. Plod baobaba je hrana bogata prirodnim vitaminima, mineralima ..
1.643,04 RSD
Brend: 4U PHARMA
Pregnatol Active Folate + Vit B12 sadrži folat i vitamin B12 u prirodnim oblicima, koji su aktivni i sigurno se u potpunosti iskorišćavaju u organizmu. Namenjen je ženama koje se pripremaju i žele da ostanu u drugom stanju, kao i trudnicama tokom trudnoće. Primena se preporučuje 12 nedelja pre plan..
792,00 RSD
Brend: 4U PHARMA
Pregnatol DHA je dodatak ishrani koji sadrži prirodno ulje mikroalgi sa DHA i koristi se za nadoknadu DHA omega-3 masne kiseline kod trudnica i dojilja. Namenjen za korišćenje tokom čitave trudnoće i tokom dojenja. DHA je važna strukturna komponenta mozga, nervnih ćelija i mrežnjače oka: 97% svih om..
1.310,40 RSD
Brend: 4U PHARMA
Pregnatol Multi + Active Folate sadrži 20 nutritijenata, pažljivo odabranih i prilagođenih povećanim potrebama tokom trudnoće i perioda dojenja, kako bi se obezbedio zdrav rast i razvoj fetusa i novorođenčeta...
1.584,00 RSD
Brend: 4U PHARMA
Probiotik za decu, Probival choco + C + Zn je jedinstvenog oblika čoko medvedića koji deca vrlo rado prihvataju i vole! Sadrži dobre mlečno kiselinske bakterije i bifido bakterije – zovemo ih „dečje bakterije“ jer su prirodni stanovnici crevnog trakta i najbolje ispitane probiotske bakterije. Preb..
950,40 RSD
Brend: 4U PHARMA
Respiratol flaster je potpuno prirodan i bezbedan preparat koji se preporučuje kod prehlade, gripa, sinuzitisa, alergijskog rinitisa, curenja iz nosa, zapušenog nosa, bolnog grla, bronhitisa.MEDICINSKO SREDSTVO..
0,00 RSD
Brend: 4U PHARMA
Viranto Adults u obliku kapsula je prirodnog sastava i namenjen za upotrebu u stanjima prehlade i gripa! Primenjuje se kod kašlja, grlobolje i upale sluzokože gornjih disajnih puteva, kod odraslih i dece starije od 12 godina. Viranto Adults kapsule treba primeniti što pre, u roku od 2 sata nakon poj..
794,88 RSD
Brend: 4U PHARMA
Viranto for you 1+ efikasno deluje u slučaju prehlade i gripa. Primenjen u prvih 1 – 2 sata, svojim dejstvom redukuje simptome i skraćuje vreme trajanja respiratorne infekcije, sprečava nastajanje bakterijske superinfekcije. Ublažava simptome kao što su temperatura, kašalj i bolno grlo. Pogodno za ..
874,08 RSD
Brend: 4U PHARMA
VIRANTO Forte je sirup PRIRODNOG sastava koji je namenjen za upotrebu u stanjima prehlade i gripa! Primenjuje se kod kašlja, grlobolje i upale sluzokože gornjih disajnih puteva, kod dece starije od tri godine. Viranto Forte sirup treba primeniti što pre, u roku od 2 sata nakon pojave prvih simptom..
943,20 RSD
Prikazuje se 1 do 16 od 16 (1 strana)