AU NIŠ
Korpa

HEALTH AID

Brend: HEALTH AID
Becutan KIDS VITS protiv grčeva su kapi za oralnu upotrebu namenjene za tretman nadutosti i grčeva kod odojčadi i dece, gastrointestinalnih tegoba uzrokovanih gasovima (flatulencija) i dispeptičnih tegoba. Delovanje: Simetikon mehanizam delovanja: Mehanizam delovanja simetikona se zasniva na smanj..
633,60 RSD
Brend: HEALTH AID
Becutan KIDS VITS izotonični rastvor za nos je medicinski proizvod u vidu spreja za nos, namenjen svakodnevnoj higijeni nosne šupljine kod beba i male dece kao i za lečenje određenih zapaljenskih procesa...
699,84 RSD
Brend: HEALTH AID
Becutan KIDS VITS B kompleks predstavlja dodatak ishrani sa ukusom ananasa koji sadrži kombinaciju 7 vitamina iz grupe B-kompleksa, namenjen je povećanju apetita kod dece.Rastvor za oralnu upotrebu Becutan KIDS VITS B kompleks doprinosi normalnom iskorišćavanju energije u organizmu ibsmanjenju umora..
590,40 RSD
Brend: HEALTH AID
Becutan KIDS VITS Multi Imuno je dodatak ishrani sa ukusom pomorandže koji sadrži kombinaciju vitamina, minerala i probiotika (Lactobacillus rhamnosus GG) u obliku praška za rastvaranje.Becutan KIDS VITS Multi Imuno proizvod se koristi za jačanje i održavanje imuniteta kod dece, za zaštitu ćelija od..
900,00 RSD
Brend: HEALTH AID
Becutan KIDS VITS Multivitamini predstavlja dodatak ishrani sa ukusom pomorandže koji sadrži kombinaciju 9 vitamina, namenjen je za dopunu ishrane i doprinosi rastu i razvoju dece.Becutan KIDS VITS Multivitamini je dodatak ishrani koji pruža podršku svakodnevnoj ishrani, te predstavlja dobar način z..
590,40 RSD
Brend: HEALTH AID
Collacare Flexy predstavlja dodatak ishrani sa ukusom pomorandže i đumbira koji sadrži kolagen u kombinaciji sa hijaluronskom kiselinom i vitaminom C.Sadrži hidrolizovani kolagen (Peptan) u formi peptida, koji omogućavaju optimalnu resorpciju i imaju molekularnu masu 2000 Da.Kolagen je sastavni deo..
3.600,00 RSD
Brend: HEALTH AID
Cysticare tablete predstavljaju idealnu kombinaciju visokog kvaliteta, koja sadrži standardizovane biljne ekstrakte koji eliminišu/ublažavaju simptome urinarnih neugodnosti (jak nagon za mokrenjem, peckanje tokom mokrenja i čestim malim količinama urina, bol u predelu donjeg stomaka)...
3.166,56 RSD
Brend: HEALTH AID
Ferozomal je dodatak ishrani koji sadrži gvožđe (gvožđe-pirofosfat) u obliku lipozomalnog kompleksa, prijatnog ukusa limuna i šumskog voća. Gvožđe je obavijeno lipidnim dvoslojem (lipozomom) i ne dolazi u direktan kontakt sa sluznicom digestivnog trakta. Tako se obezbeđuje visoka bioraspoloživost, d..
2.534,40 RSD
Brend: HEALTH AID
Haemovit PLUS kapsule su posebno formulisane da obezbede neophodne hranljive materije potrebne za stvaranje zdravih krvnih ćelija i jak imuni sistem. Sadrže gvožđe, vitamin B12, cink i bakar koji potpomažu izgradnju jakog imunog sistema i jačaju nervni sistem. Optimalna zaštita za osobe sa povećanim..
2.769,12 RSD
Brend: HEALTH AID
Livercaretablete su jedinstvena kombinacija ekstrakata detoksikujućih biljaka kao što su čičak, maslačak, kurkuma i artičoka. Lipotropni faktori kao što su metionin, holin i inozitol takođe ulaze u njihov sastav i pomažu u očuvanju zdravlja jetre i zdravlja celog organizma. Jedinstveni suplement za ..
3.287,52 RSD
Brend: HEALTH AID
Maca tablete sadrže velike količine aminokiselina, vitamina, minerala i ugljenih hidrata. Bogata je mineralima kalcijuma, joda, magnezijuma, cinka. Obiluje vitaminima B grupe i vitaminima C i E...
2.859,84 RSD
Brend: HEALTH AID
Menovital tablete su dodatak ishrani za ublaževanje simptoma peri- i postmenopauze. Rizom cimicifuge doprinosi odrzavanju smirenosti I komforu tokom menopause..
3.060,00 RSD
Brend: HEALTH AID
Multi Essence Immuno je dodatak ishrani prijatnog ukusa limuna koji se preporučuje: * Kod narušene imune funkcije* Hroničnog stresa* Iscrpljenosti i hroničnog umor* Prisutnih infekcija i prehlada. * Mikrogranule za direktnu primenu Multi Essence Immuno obezbeđuju potrebnu količinu vitamina i miner..
499,68 RSD
Brend: HEALTH AID
Multi Essence Vitamin D3 1000IU je dodatak ishrani koji je namenjen za dijetetsku regulaciju stanja i bolesti kod kojih je neophodna nadoknada vitamina D. Vitamin D doprinosi normalnoj funkciji imunskog sistema, Vitamin D doprinosi održavanju normalne funkcije mišića, Vitamin D doprinosi održavanju ..
92,43 RSD
Brend: HEALTH AID
Vitamin D3 4000 IU kao hrana za posebne medicinske namene, zadovoljava povećane potrebe za vitaminom D3 kod odraslih. Proizvod je namenjen za dijetetsku regulaciju stanja i bolesti kod kojih je neophodna nadoknada vitamina D...
78,00 RSD
Brend: HEALTH AID
Multi Essence Vitamini i minerali za odrasle je dodatak ishrani u obliku granula, koji obezbeđuje optimalnu efikasnost proizvoda. Troslojne tablete Multi essence Vitamini i minerali za odrasle, obezbeđuju potrebnu količinu vitamina i minerala, u cilju zadovoljavanja povećanih potreba organizma...
239,90 RSD
Prikazuje se 1 do 16 od 19 (2 strana)