AU NIŠ
Korpa

Urotropin gel 20g

Urotropin Gel 20G
Urotropin Gel 20G
Urotropin Gel 20G
SUPER CENA
Urotropin Gel 20G
Urotropin Gel 20G
Urotropin Gel 20G
* Fotografije su informativnog karaktera i mogu se razlikovati od ambalaže proizvoda
Urotropin gel 20g

Urotropin gel se primenjuje u stanjima prekomernog znojenja u području stopala, dlanova i pazuha. Smanjuje znojenje i deluje dezodorantno tako što sprečava nastajanje neugodnih mirisa prilikom razgradnje znoja pod dejstvom bakterija. Gel se lako nanosi, omogućava brzu i potpunu raspodelu lekovite supstance, ne masti odeću i ne ostavlja tragove.

Urotropin gel se preporučuje kod prekomernog znojenja, koje je posledica povećane aktivnosti znojnih žlezda. Nakon upotrebe Urotropin gela koža postaje meka, a neprijatni efekti pojačanog znojenja se eliminišu. Urotropin gel naneti uveče, na čiste i suve delove tela koji se pojačano znoje (stopala, dlanovi, pazuh). Ne preporučuje se upotreba duža od 7 dana. Ukoliko je potrebno, upotreba se može ponoviti nakon pauze od 20 dana.

Kada koristite Urotropin gel posebno vodite računa: - Gel ne sme doći u kontakt sa očima. Ukoliko se to dogodi, oči isprati mlakom vodom. Urotropin gel ne smete upotrebljavati u slučaju preosetljivosti na pojedine sastojke gela i formaldehid. Ukoliko se pojavi reakcija preosetljivosti (crvenilo, svrab, otok), upotrebu Urotropin gela potrebno je odmah prekinuti. Ne preporučuje se upotreba kod dece mlađe od 12 godina. Ne preporučuje se upotreba u toku trudnoće i dojenja.

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.
225,00 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Šifra proizvoda: 1143