AU NIŠ
Korpa

Ave Pharmaceutical

Ave Cink se primenjuje kod deficita cinka, kod oslabljenog i poremećenog imuniteta, fizičkog i psihičkog stresa, fizičkog umora i iscrpljenosti, kod akutne dijareje, pothranjenosti, makularne degeneracije oka, svih stanja kod kojih je potrebna nadoknada cinka...
892,80 RSD
Ave TOTAL KIDS je tečni dodatak ishrani koji se koristi od PRVOG DANA ŽIVOTA, a sadrži devet najvažnijih vitamina uključenih u regulaciju mnogih biohemijskih procesa u telu, u metabolizam ugljenih hidrata, proteina i masti i u funkcionisanju nervnog sistema.* Vitamin B1, B2, B6, B12 i pantotensk..
734,40 RSD
Ave Venolit gel ima specijalnu kombinaciju harmoničnih i sinergičnih biljnih sastojaka, koja svojim snažnim vazoprotektivnim i venotoničnim svojstvima uspešno umanjuje osećaj težine i umora u nogama, uklanja paresteziju i osećaj tzv. teških nogu, ublažava otok, ublažava upalu vena i kapilara, p..
633,60 RSD
Ave vit-B complex je dodatak ishrani koji se koristi kod bolova duž jednog ili više nerava (neuralgija, išijalgija), prateće inflamacije nekoliko perifernih nerava (polineuritis, posebno kod alkoholnog polineuritisa ), kožnih inflamacija, inflamacije mukozne membrane usne duplje i jezika i mučnine z..
489,60 RSD
Aveintima Plus su stikovi koji sadrže 6 biljaka: kantarion, neven, hajdučku travu, žalfiju, kamilicu i beli luk u masnoj podlozi. Na temperaturi tela podloga se topi i oslobađaju se aktivni principi. Ekstrakti biljaka ispoljavaju antimikrobno i antiseptično dejstvo, čime se ublažavaju upale različit..
417,60 RSD
Baby Ave Patchje osvežavajućiflaster za čelo koji trenutno pruža osećaj hlađenja deci koja imaju blagu temperaturu.Bezbedan i spreman za upotrebu bez prethodnog stavljanja u frižider ili zamrzivač.Efekat hlađenjatraje i do8 satinakon lepljenja. Ne ostavlja lepljive tragove. Može se koristiti uporedo..
504,00 RSD
Prikazuje se 1 do 6 od 6 (1 strana)