AU NIŠ
Korpa

BAYER

Brend: BAYER
Bepanthen mast sadrži pantenol (provitamin B5), koji potpomaže koži svojstven proces obnavljanja i stabilizuje prirodnu funkciju kožne barijere. Stvara transparentni sloj koji koži omogućava disanje. Prekriva površinu kože i time sprečava gubitak vode i štiti kožu od isušivanja...
714,24 RSD
Brend: BAYER
Bepanthen krem sadrži pantenol (provitamin B5), koji potpomaže proces regeneracije kože i stabilizuje prirodnu funkciju kožne barijere. Bepanthen krem namenjen je za dnevnu negu kože koja je izložena štetnim spoljašnjim uticajima (npr. vetru,vodi), pomaže i kod blagih povreda kože (ogrebotine, manje..
699,84 RSD
Brend: BAYER
Bepanthol kapi za oči sadrže provitamin B5 (dekspantenol) koji ima sposobnost vezivanja velike količine vode, vlaži i neguje oko s jedne strane, dok s druge zajedno s natrijum-hijaluronatom zadržava vlagu. Bepanthol kapi za oči sadrže dve prirodne materije, hijaluronsku kiselinu i dekspantenol, koji..
1.542,24 RSD
Brend: BAYER
Bepanthol kapi za oči sadrže provitamin B5 (dekspantenol) koji ima sposobnost vezivanja velike količine vode, vlaži i neguje oko s jedne strane, dok s druge zajedno s natrijum-hijaluronatom zadržava vlagu.Bepanthol kapi za oči sadrže dve prirodne materije, hijaluronsku kiselinu i dekspantenol, koji ..
1.116,00 RSD
Brend: BAYER
Canesbalance vaginalni gel sadrži mlečnu kiselinu, koja efikasno neutrališe neugodan miris i obnavlja normalan pH vagine. Sadrži i glikogen koji pruža hranljive materije bakterijama mlečne kiseline i omogućuje njihov rast. Uz normalan pH i hranljive materije zaštitne bakterije mlečne kiseline rastu..
1.418,40 RSD
Brend: BAYER
Elevit je dodatak ishrani sa omega-3 masnim kiselinama, vitaminima i mineralima koji su Vam potrebni pre začeća, u trudnoći i periodu dojenja...
2.079,36 RSD
Prikazuje se 1 do 6 od 6 (1 strana)