AU NIŠ
Korpa

DCA LABORATORIJE

DeColi je namenjen lečenju i prevenciji infekcija urinarnog trakta uzrokovanih najčešće bakterijom Escherichia coli. Molekuli D-manoze se vezuje za površinske receptore bakterije E. coli i na taj način onemogućavaju njihovo vezivanje za zid mokraćne bešike. Tako vezane bakterije se putem urina elim..
1.293,18 RSD
DeColi Plus je dijetetski proizvod namenjen za osobe sa urinarnom infekcijom izazvanom bakterijom Escherichia coli (E. coli), kao i za osobe kod kojih su prisutne česte rekurentne urinarne infekcije izazvane ovom bakterijom. Upotreba: Preparat najbolje deluje ukoliko se sa primenom krene već pri po..
1.653,12 RSD
Decoli prašak sadrži D-manozu i namenjen je lečenju i prevenciji infekcija urinarnog trakta uzrokovanih najčešće bakterijom Escherichia Coli...
3.571,20 RSD
Intesta je dijetetski proizvod koji se koristi za potrebe ishrane kod pacijenata na standardnoj terapiji lekovima ili kao samostalni tretman kod sindroma razdražljivog creva (Sindrom iritabilnog kolona), inflamatorne bolesti intestinalne mukoze (uključujući inflamatorne bolesti creva, dijareje razli..
1.728,00 RSD
Venalek kapsule doprinose elastičnosti krvnih sudova, smanjuju osećaj bolnih i teških nogu, pomažu u terapiji hemoroida. Smanjuju otok i inflamaciju i obnavljaju normalnu funkciju venskog zida. Sadrže diosmin i hisperidin...
1.166,40 RSD
Prikazuje se 1 do 5 od 5 (1 strana)