AU NIŠ
Korpa

INPHARM

Brend: INPHARM
5-BIOTIK je simbiotik jedinstvene formulacije koji sadrži 5 bakterijskih sojeva i prebiotik inulin. 5-BIOTIK u svom sastavu ima HOWARU Restore kombinaciju sojeva bakterija vrhunskog kvaliteta, proizvedenu patentiranim tehnološkim postupkom. Zbog ove pažljivo dizajnirane smeše, uz dodatak Lactobacil..
718,56 RSD
Brend: INPHARM
AretIN je proizvod koji je namenjen očuvanju i unapređenu zdravlja oka, pre svega kod pacijenata obolelih od dijabetesa. Može se primenjivati i kod drugih stanja koje pogađaju oko u čijem razvoju učestvuju okidativni stres ili upalni procesi...
1.382,84 RSD
Brend: INPHARM
B17 Plus je dodatak ishrani koji sadrži amigdalin. Amigdalin je supstanca prisutna u košticama kajsije, koja poseduje antikancerogena svojstva - indukuje izumiranje kancerskih ćelija (apoptozuu). Princip rada vitamina B17 podseća na trojanskog konja: ćelijama raka za rast potrebna je ogromna količi..
1.164,01 RSD
Brend: INPHARM
CitrIN Mg DUO je dodatak ishrani koji sadrži magnezijum iz dva organska izvora: magnezijum-citrata i magnezijum-bisglicinata, koji omogućavaju optimalnu apsorpciju i bioraspoloživost magnezijuma. Magnezijum–citrat i magnezijum–bisglicinat su dobro rastvorljivi u vodi i u želudačnom i crevnom sadrža..
924,05 RSD
Brend: INPHARM
COMPLETE GEL „7 u 1“ predstavlja jedinstvenu i izbalansiranu kombinaciju 7 sastojaka:glukozamin sulfat hijaluronska kiselina ekstrakt gaveza mentol kamfor metilsalicilat kolagen Namenjen je za svakodnevnu upotrebu. Kombinacija mentola, kamfora i metilsalicilata stvara najpre osećaj hlađen..
1.116,04 RSD
Brend: INPHARM
FlamIN FORTE sadrži 120000IJ serapeptaza, koje efekat ostvaruju u gotovo svim sistemima organa u kojima postoje patološki procesi praćeni upalom, otokom, stvaranjem mukusa itd. Savetuje se za smanjenje otoka, lakše izbacivanje sekreta…..
1.326,96 RSD
Brend: INPHARM
FlamIN - Serapeptaza je enzim nastao kao produkt Serratia bakterija 1 , a pripada širokoj grupi proteolitičkih enzima. Svoj efekat ostvaruje u gotovo svim sistemima organa u kojima postoje patološki procesi praćeni upalom, otokom, bolom, stvaranjem gnoja, mukusa ili hematoma 2...
1.382,84 RSD
Brend: INPHARM
GlucoKontrol smanjuje nivo glukoze i slobodnih radikala. Ublažava oksidativni stres i posledice polineuropatije...
2.081,23 RSD
Brend: INPHARM
Intusin sadrži 35mg ekstrakta lista bršljana i 50mg vitamina C. Intusin deluje kod suvog i produktivnog kašlja tako što razređuje bronhijalni sekret i pomaže njegovu eliminaciju iz disajnih puteva kod produktinog kašlja, dok takodje deluje povoljno na opuštanje glatkih mišića respiratornog trakta i ..
569,90 RSD
Brend: INPHARM
INVita C se preporučuje u periodima prehlada i virusnih infekcija, kod povišene telesne temperature, povećanih potreba za vitaminom C usled intenzivnog rasta i razvoja, povećane fizičke aktivnosti, u trudnoći i kod pušača...
137,28 RSD
Brend: INPHARM
IN Vita Ca-C je dodatak ishrani, neophodan za očuvanje vitalnosti i poboljšanje otpornosti organizma. Nadoknađuje dnevne potrebe za vitaminom C i kalcijumom. Vitamin C ima važnu ulogu u jačanju imunog sistema. Kao antioksidans, vitamin C neutrališe slobodne radikale u ćeliji i doprinosi norm..
455,04 RSD
Brend: INPHARM
INVITA MG 300MG + B-COMPLEX ŠUMEĆE TABLETE A24 IN Vita Mg sadrži 100% dnevnih potreba za magnezijumom i vitaminom B6, pri čemu se oni medjusobno dopunjuju. Vitamin B6 (piridoksin) olakšava absorpciju magnezijuma iz digestivnog trakta i pomaže njegov prolazak u ćelije. Uzimanje vitamina B6 uz Magnezi..
230,33 RSD
Brend: INPHARM
K-MAG sadrži magnezijum i kalijum, koji doprinose normalnom funkcionisanju kardiovaskularnog, nervnog sistema i mišića...
614,59 RSD
Brend: INPHARM
Koenzim Q10 (CoQ10, ubihinon) je esencijalan u energetskom metabolizmu čoveka. On reguliše snabdevanje naših ćelija energijom, pa otuda i snabdevanje energijom celog tela i značajan je za pravilan rad srca. Sve naše ćelije sadrže CoQ10, koji je esencijalan za biohemijske i biološke procese i održ..
957,53 RSD
Brend: INPHARM
Koenzim Q10 AKTIV se upotrebljava kod bolesti srca i krvnih sudova (slabost srčanog mišića, aritmije, angina pektoris, infarkt miokarda, hipertenzija), kao dodatak ishrani kao pomoć u sprečavanju ateroskleroze, kao dodatak kod terapije statinima i beta-blokatorima (lekovi koji dovode do deficita koe..
957,53 RSD
Brend: INPHARM
Magnezijum je jedan od značajnih minerala neophodnih za pravilno funkcionisanje organizma. Preporučuje se: Ukoliko ste dugo pod stresom ili tenzijom magnezijum ima blagotvorno dejstvo na nervni sistem Unošenje dodatnog magnezijuma može pomoći opštem stanju vašeg organizma Ukoliko redovno pijete ..
326,78 RSD
Prikazuje se 1 do 16 od 34 (3 strana)