AU NIŠ
Korpa

INPHARM

5-biotik simbiotik kapsule a10
2-3 Dana
Brend: INPHARM
5-BIOTIK je simbiotik jedinstvene formulacije koji sadrži 5 bakterijskih sojeva i prebiotik inulin. 5-BIOTIK u svom sastavu ima HOWARU Restore kombinaciju sojeva bakterija vrhunskog kvaliteta, proizvedenu patentiranim tehnološkim postupkom. Zbog ove pažljivo dizajnirane smeše, uz dodatak Lactobacil..
522,75 RSD
Brend: INPHARM
AretIN je proizvod koji je namenjen očuvanju i unapređenu zdravlja oka, pre svega kod pacijenata obolelih od dijabetesa. Može se primenjivati i kod drugih stanja koje pogađaju oko u čijem razvoju učestvuju okidativni stres ili upalni procesi...
1.382,84 RSD
B17 plus kapsule a30
2-3 Dana
Brend: INPHARM
B17 Plus je dodatak ishrani koji sadrži amigdalin. Amigdalin je supstanca prisutna u košticama kajsije, koja poseduje antikancerogena svojstva - indukuje izumiranje kancerskih ćelija (apoptozuu). Princip rada vitamina B17 podseća na trojanskog konja: ćelijama raka za rast potrebna je ogromna količi..
1.164,01 RSD
Brend: INPHARM
CitrIN Mg DUO je dodatak ishrani koji sadrži magnezijum iz dva organska izvora: magnezijum-citrata i magnezijum-bisglicinata, koji omogućavaju optimalnu apsorpciju i bioraspoloživost magnezijuma. Magnezijum–citrat i magnezijum–bisglicinat su dobro rastvorljivi u vodi i u želudačnom i crevnom sadrža..
949,49 RSD
Brend: INPHARM
COMPLETE GEL „7 u 1“ predstavlja jedinstvenu i izbalansiranu kombinaciju 7 sastojaka:glukozamin sulfat hijaluronska kiselina ekstrakt gaveza mentol kamfor metilsalicilat kolagen Namenjen je za svakodnevnu upotrebu. Kombinacija mentola, kamfora i metilsalicilata stvara najpre osećaj hlađen..
1.185,88 RSD
Brend: INPHARM
FlamIN FORTE sadrži 120000IJ serapeptaza, koje efekat ostvaruju u gotovo svim sistemima organa u kojima postoje patološki procesi praćeni upalom, otokom, stvaranjem mukusa itd. Savetuje se za smanjenje otoka, lakše izbacivanje sekreta…..
1.326,96 RSD
Flamin kapsule a30
2-3 Dana
Brend: INPHARM
FlamIN - Serapeptaza je enzim nastao kao produkt Serratia bakterija 1 , a pripada širokoj grupi proteolitičkih enzima. Svoj efekat ostvaruje u gotovo svim sistemima organa u kojima postoje patološki procesi praćeni upalom, otokom, bolom, stvaranjem gnoja, mukusa ili hematoma 2...
1.606,33 RSD
Brend: INPHARM
GlucoKontrol smanjuje nivo glukoze i slobodnih radikala. Ublažava oksidativni stres i posledice polineuropatije...
2.081,23 RSD
Brend: INPHARM
Intusin sadrži 35mg ekstrakta lista bršljana i 50mg vitamina C. Intusin deluje kod suvog i produktivnog kašlja tako što razređuje bronhijalni sekret i pomaže njegovu eliminaciju iz disajnih puteva kod produktinog kašlja, dok takodje deluje povoljno na opuštanje glatkih mišića respiratornog trakta i ..
569,90 RSD
Brend: INPHARM
INVita C se preporučuje u periodima prehlada i virusnih infekcija, kod povišene telesne temperature, povećanih potreba za vitaminom C usled intenzivnog rasta i razvoja, povećane fizičke aktivnosti, u trudnoći i kod pušača...
160,05 RSD
Invita Ca-C 1000mg
Trenutno nedostupno
Brend: INPHARM
IN Vita Ca-C je dodatak ishrani, neophodan za očuvanje vitalnosti i poboljšanje otpornosti organizma. Nadoknađuje dnevne potrebe za vitaminom C i kalcijumom. Vitamin C ima važnu ulogu u jačanju imunog sistema. Kao antioksidans, vitamin C neutrališe slobodne radikale u ćeliji i doprinosi norm..
455,04 RSD
Invita Mg 300mg + B kompleks efervete a24
2-3 Dana
Brend: INPHARM
INVITA MG 300MG + B-COMPLEX ŠUMEĆE TABLETE A24 IN Vita Mg sadrži 100% dnevnih potreba za magnezijumom i vitaminom B6, pri čemu se oni medjusobno dopunjuju. Vitamin B6 (piridoksin) olakšava absorpciju magnezijuma iz digestivnog trakta i pomaže njegov prolazak u ćelije. Uzimanje vitamina B6 uz Magnezi..
230,00 RSD
Brend: INPHARM
K-MAG sadrži magnezijum i kalijum, koji doprinose normalnom funkcionisanju kardiovaskularnog, nervnog sistema i mišića...
614,59 RSD
Brend: INPHARM
Koenzim Q10 AKTIV se upotrebljava kod bolesti srca i krvnih sudova (slabost srčanog mišića, aritmije, angina pektoris, infarkt miokarda, hipertenzija), kao dodatak ishrani kao pomoć u sprečavanju ateroskleroze, kao dodatak kod terapije statinima i beta-blokatorima (lekovi koji dovode do deficita koe..
766,03 RSD
Brend: INPHARM
Magnezijum je jedan od značajnih minerala neophodnih za pravilno funkcionisanje organizma. Preporučuje se: Ukoliko ste dugo pod stresom ili tenzijom magnezijum ima blagotvorno dejstvo na nervni sistem Unošenje dodatnog magnezijuma može pomoći opštem stanju vašeg organizma Ukoliko redovno pijete ..
326,78 RSD
Brend: INPHARM
MAGNUM 400 MAX je preparat sa maksimalnom dozom magnezijuma u jednoj kesici bez šećera, pa je pogodan i za osobe sa dijabetesom. Pored magnezijuma, sadrži i vitamine B1 i B6 koji doprinose još boljoj apsorpciji magnezijuma.MAGNUM 400 MAX se preporučuje kod: • grčeva i bolova u mišićima • pro..
464,96 RSD
Prikazuje se 1 do 16 od 33 (3 strana)