AU NIŠ
Korpa

OKTAL PHARMA

Brend: OKTAL PHARMA
​Blink intensive tears predstavljaju unapređenu formulaciju lubrikantnih očnih kapi namenjenu za zaštitu i otklanjanje nelagodnosti kod suvih, iritiranih i umornih očiju...
0,00 RSD
Brend: OKTAL PHARMA
CERUSTOP SPREJ ZA UHO 10MLCERUSTOP SPRAY se primenjuje za odstranjivanje suvišne ili stvrdnute ušne masti (cerumena) da bi se sprečila upala spoljnog slušnog kanala. CERUSTOP SPRAY ulje za uho se raspršuje u spoljni slušni kanal. Ulje zatim prodire u ušnu mast, rastvara je i olakšava njeno..
0,00 RSD
Brend: OKTAL PHARMA
DIANATAL OBSTETRIC GEL 6X5ML Dianatal porođajni gel je specijalno razvijen gel za olakšavanje vaginalnog porođaja i veću bezbednost, čineći porođaj boljim iskustvom. Dianatal je sterilni porođajni gel koji ima jedinstvena biofizička svojstva. Gel u porođajnom kanalu stvara mukoadhezivni film koji re..
0,00 RSD
Brend: OKTAL PHARMA
Enterosgel oralna suspenzija 225ml Inovativni crevni adsorbens (enterosorbent) koji vezuje toksine u sistemu organa za varenje i uklanja štetne materije, patogene i alergene iz tela.Enterosgel je medicinsko sredstvo klase IIa. Enterosgel je inovativni crevni adsorbens (enterosorbent) koji vezuje..
0,00 RSD
Brend: OKTAL PHARMA
Enterosgel oralna suspenzija kesice 10x15g Enterosgel je inovativni crevni adsorbens (enterosorbent) koji vezuje toksine u sistemu organa za varenje i uklanja štetne materije, patogene i alergene iz tela. Enterosgel je prikladna pomoć pri lečenju akutnog proliva. Enterosgel se koristi kod dece i od..
0,00 RSD
Brend: OKTAL PHARMA
Multi-gyn actigel, gel za vaginalnu primenu, sprečava i tretira vaginalne tegobe. Sprečava i ublažava bakterijsku vaginozu (BV) Smanjuje neprijatan miris i pojačan sekret Ima trenutni umirujući efekat na svrab i iritaciju Ublažava vaginalne tegobe Optimizuje vaginalnu floru i sta..
0,00 RSD
Brend: OKTAL PHARMA
Multi-Gyn Femi Wash je namenjena za blagu svakodnevnu intimnu higijenu bez sapuna. - Uravnotežen pH, ne sadrži iritirajuće materije poput konzervansa i parfema. - Nežan je i ne nadražuje, čak ni najosetljiviju nežnu kožu. - Sadrži prirodne komponente za regeneraciju kože koje štite i održavaju z..
0,00 RSD
Brend: OKTAL PHARMA
Multi-Gyn FloraPlus održava ravnotežu vagine tako što sprečava dejstvo štetnih mikroorganizama a podržava razvoj korisnih laktobacila. Na taj način dovodi pH vagine u optimalno stanje, bez rizika od nastanka rezistencije. Prebiotici u FloraPlus su nutritivne komponente koje stimulišu razmnožavanje l..
0,00 RSD
Brend: OKTAL PHARMA
MULTI-GYN LIQUIGEL 30ML Vaginalni lubrikant za direktno suzbijanje vaginalne suvoće.Delovanje:Trenutno suzbija suvoću vagine i pospešuje prirodno vlaženje. Dovodi u optimalno stanje tkivo vagine. Sprečava iritaciju i predstvalja odlično sredstvo za lubrikaciju. Prirodan, bezbedan i štiti ..
0,00 RSD
Brend: OKTAL PHARMA
MULTI-MAM Komprese su impregnirane prirodnim bio-aktivnim 2QR gelom. Gel je na prirodnoj bazi sa biljnim sastojcima, ne uklanja pre dojenja. Za bebu je potpuno bezbedan i prijatno slatkog ukusa je. Komprese imaju umirujući efekat na bolne bradavice, ubrzavaju zarastanje ragada, smanjuju svrab, spre..
1.655,93 RSD
Brend: OKTAL PHARMA
Multi-Mam lanolin štiti bradavice pre i tokom dojenja. Sadrži hipoalergensku, čistu mast prirodne vune medicinskog kvaliteta. Ovo zamenjuje i nadopunjuje prirodnu masnoću sa kože koja se uklanja dojenjem i pomaže u sprečavanju pucanja i održava kožu mekom. Neškodljiv kada se proguta i ima neutralan ..
1.656,00 RSD
Brend: OKTAL PHARMA
Onaceron Forte, zahvaljujući sinergijskom delovanju sastojaka (glukasamin hidrohlorid, hondroitin sulfat, mobilee, vitamin C), ima sveobuhvatan efekat na sve zglobne strukture: smanjuje bol, poboljšava funkcionalnost, popravlja sinovijalnu tečnost, smanjuje resorpciju kostiju, smanjuje degradaciju ..
3.693,60 RSD
Brend: OKTAL PHARMA
OTIKON SPREJ ZA UHO 7ml Otikon je medicinsko sredstvo klase I u obliku spreja za uši. Sadrži prirodne sastojke koji se koriste za bol u uhu i za poboljšanje sluha u slučaju prisustva cerumena u ušnom kanalu.1-2 kratka spreja u uho, 3 puta dnevno, 5-7 dana.Nema posebnih mera opreza. Maslino..
0,00 RSD
Brend: OKTAL PHARMA
PAPILOCARE VAGINALNI GEL 7X5ML 7 monodoznih aplikatora po 5mlGel za reepitelizaciju transformacione zone grlića materice, za sprečavanje i lečenje lezija uzrokovanih HPV-om.Način delovanja. Vaginalni gel sa svojstvima koja omogućavaju: – stvaranje odbrambene barijere u transformacijonoj zon..
0,00 RSD
Brend: OKTAL PHARMA
SINOMARIN BABIES AMPULA 5ML Sinomarin Babies je 100% prirodan, klinički dokazan nazalni dekongestiv. To je hipertonični rastvor morske vode (2.3% NaCl), bogat blagotvornim morskim sastojcima (mineralnim solima i elementima u tragovima).Delovanje:ublažava začepljenost (kongestiju) nosa s..
0,00 RSD
Brend: OKTAL PHARMA
Sinomarin je 100% prirodan, klinički dokazan nazalni dekongestiv. To je hipertoničan rastvor morske vode (2.3% NaCl) bogat blagotvornim morskim sastojcima (mineralnim solima i elementima u tragovima).Medicinsko sredstvo..
0,00 RSD
Prikazuje se 1 do 16 od 16 (1 strana)