AU NIŠ
Korpa

ARTELAC

Brend: ARTELAC
Artelac Ectoin izotonične kapi za oko, tečnost koja se može koristiti u terapiji i prevenciji simptoma sezonskog i višegodišnjeg alergijskog konjunktivitisa uzrokovanog npr. peludom, grinjama, životinjskim dlakama ili plesni...
0,00 RSD
Brend: ARTELAC
Artelac Nighttime gel je proizvod za snažno i dugotrajno ublažavanje sindroma suhog oka uzrokovanog kroničnom disfunkcijom suznog filma. Koriste se preko noći...
0,00 RSD
Brend: ARTELAC
Artelac Rebalance SOL 10ml je jedinstvena kombinacija hijaluronske kiseline i Viscoelactor (PEG 8,000) koja efikasno i dugotrajno hidrira oko bez zamućenja vida. Najbolje se koristi za ublažavanje i smirivanje simptoma hroničnog suvog oka. Može se koristiti sa svim vrstama kontaktnih sočiva i može..
0,00 RSD
Brend: ARTELAC
Artelac Splash MDO je proizvod za umirivanje i hidrataciju suvih očiju izazvanim faktorima sredine. Ovaj proizvod osvežava i smiruje suve oči i umiruje simptome kao što su iritacija, umor, suvoća ili čak prekomerno suzenje očiju. Inovativni multidozni sistem bez konzervanasa obezbeđuje rastvor bez..
0,00 RSD
Brend: ARTELAC
Artelac uv kapi za oči štite oko od plave svetlosti i UV zračenja. Jedinstven sastav Artelac UV stvara zaštitni film na površini oka I efikasno ga štiti od zračenja plave svetlosti, koju emituju veštački izvori svetla (ekrani TV, računara, mobilnih telefona, led sijalice) I štetnog spektra UV zračen..
0,00 RSD
Prikazuje se 1 do 5 od 5 (1 strana)