AU NIŠ
Korpa

DUKAFARM

Brend: DUKAFARM
Aloe vera sadrži preko 75 supstanci: aminokiseline, enzime, hormone, minerale, saponine, sterole, šećer (skrob), lektine i vitamine. Potentno hidrantno sredstvo sa osvežavajućim i umirujućim dejstvom na kožu. Poboljšava izgled ostarele i suve kože, čineći je elastičnijom i fleksibilnijom. Stimuliše..
547,20 RSD
Pantenol +hijaluron krem 30g
Trenutno nedostupno
Brend: DUKAFARM
PANTENOL 5% krem + Hijaluronska kiselina Aktivna komponenta koja pokriva aktivnost sve tri molekularne težine hijaluronske kiseline (50 – 3000 kDa) u jedinstvenoj sirovini.Delovanje (dokazano in vivo studijama): • Pruža kratkoročni „lifting“ učinak • Poboljšava penetraciju liposolubilnih i hidro..
547,20 RSD
Brend: DUKAFARM
Kamilica se efikasno koristi za negu kože zbog svojih antiinflamatornih, antioksidativnih, antimikrobnih i umirujućih svojstava . Ova korisna svojstva kamilice su posledica aktivnih jedinjenja kao što su α –bisabolol, chamazulen i flavonoidi (apigenin). I α -bisabolol i chamazulen pružaju pozitiv..
547,20 RSD
Brend: DUKAFARM
Koenzim Q 10 (INCI Name : Ubiquinone). Ovaj neutralizator slobodnih radikala ( antioksidans ) štiti od oštećenja izazvanih UV zracima, zagađenjem, toksinima i stresom. Takođe podstiče proizvodnju kolagena i elastina, smanjujući tako pojavu finih linija i bora i povećavajući čvrstoću i elastičn..
547,20 RSD
Pantenol +neven krem 30g
Trenutno nedostupno
Brend: DUKAFARM
Poznato je da je ulje nevena jedan od najvažnijih biljnih ulja za negu kože. Glavni sastojci ulja su flavonoidi, a osim njih sadrži i karotenoidne boje, kao i masna i etarska ulja. Neven se vekovima koristi za negu kože. Odlično je sredstvo za oporavak suve kože – pomaže koži da povrati i zadrži vl..
547,20 RSD
Brend: DUKAFARM
PANTENOL 5% krem + Ulje žutog noćurka Žuti noćurak je biljka koja se smatra najbogatijim prirodnim izvorom esencijalnih masnih kiselina. Najvažnija aktivna komponenta ovog ulja je γ – linolenska kiselina (GLA) – poluzasićena masna kiselina koja se ne stvara u ljudskom organizmu i koju je neophodn..
547,20 RSD
Brend: DUKAFARM
Estri vitamina A su aktivni sastojci kozmetičkih proizvoda za negu kože koji u kontaktu sa enzimima u koži, oslobađaju vitamin A. Vitamin A stimuliše rast ćelije, povećava aktivnost enzima i normalizuje ćelijsku deobu.Kao posledica, dolazi do poboljšavanja izgleda kože oštećene UV zračenjem i uspor..
0,00 RSD
Pantenol E krem 5% 30g
Trenutno nedostupno
Brend: DUKAFARM
Pantenol 5% + E Vitamin E Vitamin E acetat je aktivni sastojak kozmetičkih proizvoda za negu kože i kose.Kao antioksidant, vitamin E acetat štiti ćelije od slobodnih radikala i sprečava peroksidaciju lipida.Vrlo je efektivan emolijent (ovlaživač) i čini da koža bude elastična i glatka.Pogodan je..
547,20 RSD
Brend: DUKAFARM
Pantenol krem se primenjuje za pospešivanje epitelizacije i negu kože kod manjih opekotina, ojeda i ekcematoznih promena...
547,20 RSD
Brend: DUKAFARM
Pantenol mast se primenjuje za pospešivanje epitelizacije i negu kože kod manjih opekotina, ojeda i ekcematoznih promena.Pantenol D­-pantenol je aktivan princip pogodan za sofisticiranu negu kože, kose i noktiju. Uloga pantenola u kozmetičkim proizvodima je unapređenje izgleda kože, kose i noktiju..
0,00 RSD
Pantenol rastvor 5% 30g
Trenutno nedostupno
Brend: DUKAFARM
Pantenol rastvor se primenjuje za ispiranja i oblaganja povreda kože, slouzokože, zapaljenskih promena na koži izazvanih prekomernim sunčanjem ili trenjem i za tretman oštećene kose...
547,20 RSD
Prikazuje se 1 do 11 od 11 (1 strana)