AU NIŠ
Korpa

EMI PHARM

Brend: EMI PHARM
Physiomer Hypertonic Baby sprej je prilagođen za čišćenje osetljivih nosića kod beba i male dece. Pročišćava zapušen nos kod beba i omogućava ponovno uspostavljanje disanja na nos.Otpušava zapušen nos u toku prehlade,rinitisa i rinofaringitisa Ubrzava rešavanje nazalnih simptoma Smanjuje r..
1.271,97 RSD
Brend: EMI PHARM
Physiomer Baby sprej je prilagođen za čišćenje osetljivih nosića kod beba i male dece. Namenjen je za svakodnevnu higijenu i u slučaju prehlade.Za dnevnu higijenu. Pročišćava zapušen nos kod beba i omogućava ponovno uspostavljanje disanja na nos.Physiomer Baby sprej svojim mikro-raspršivanjem ..
1.593,45 RSD
Brend: EMI PHARM
Physiomer express je sprej za nos koji sadrži hipertoničnu morsku vodu i esencijalna ulja: ravintsare, timijana i divlje nane.Physiomer expess pomaže kod akutnog rinitisa, prehlade i upale sluznice nosa i ždrela. Otpušava nos, razvodnjava gust sekret i olakšava čišćenje nosa. Etarska ulja dopri..
740,72 RSD
Brend: EMI PHARM
Physiomer Hypertonic sprej pročišćava nos i omogućava ponovno uspostavljanje nazalnog disanja bez ijedne neželjene reakcije Svojim osmotskim efektom smanjuje otok Sprečava nazalnu kongestiju Ispiranjem odstranjuje infektivne agense i alergene U slučaju terapije sa kortikosterodima, ispiranje n..
1.549,50 RSD
Brend: EMI PHARM
Physiomer Kids nežno čisti nosne hodnike uklanja sluz, infektivne agense i zagađenja u slučaju zapušenog nosa tokom prehlada ili gripa.Preporučuje se za decu od 2.godine. Delovanje:Physiomer Kids Sprej se nežno raspršuje i na taj način: čisti nosne hodnike u slučaju zapušenog nosa tokom prehlade ..
1.503,24 RSD
Brend: EMI PHARM
Physiomer Normal Jet je sprej za nos sa blagim raspršivanjem i mlaznicom koja je prilagođena anatomskim karakteristikama nosa. Ovaj način aplikacije obezbeđuje da se sprej ravnomerno rasprši i dopire do sinusa. Čisti nos Pročišćava nosne hodnike ispiranjem alergena i patogena koje udišemo uključu..
1.503,24 RSD
Brend: EMI PHARM
Physiomer Strong Jet je proizvod za negu i čišćenje nosa koji je u obliku prijatnog i snažnog mlaza. Svojim snažnim raspršivanjem uklanja čvrst i gnojni sekret koji se može javiti u post operativnom periodu nakon endonalaznih operacija, ili kod pacijenata koji boluju od hroničnih rino-sinusioidnih p..
1.595,75 RSD
Prikazuje se 1 do 7 od 7 (1 strana)