AU NIŠ
Korpa

NATURA AUCTA

Brend: NATURA AUCTA
Auctavit Immuno je hrana za posebne medicinske namene. Njegov kompleksan, uravnotežen sastav mikronutrijenta omogućava dobar dijetetski tretman osoba sa imuno-deficijencijom koja je povezana sa ishranom a koje mogu biti i posledica akutnih i hroničnih infekcija, posleoperativnih zahvata, poslehe..
3.808,51 RSD
Brend: NATURA AUCTA
Diavron je dodatak ishrani sa alfa-lipoinskom kiselinom 600mg, magnezijumom 125mg i Vitaminima B1 (tiamin-hidrohlorid) 5mg, B6 (piridoksin-hidrohlorid) 5mg, B3 (nikotinamid) 2,5mg, B2 (riboflavin) 1,4mg je ”idealan” ANTIOKSIDANS koji ima sposobnost da neutrliše slobodne radikale (jer deluje i na lip..
1.781,42 RSD
Brend: NATURA AUCTA
PROBIEN KIDS je dodatak ishrani za decu sa inulinom i korisnim bakterijama Lactobacillus acidophilus i Bifidobacterium longum. Aktivni sastojci u preporučenoj dnevnoj dozi (1 tableta za žvakanje): Inulin – 100 mg; Lactobacillus acidophilus – 1 x 10y CFU; Bifidobacterium longum 1 x 10y CFU sa zasla..
688,18 RSD
Probien simbiotik sa B kompleksom kapsule a10
2-3 Dana
Brend: NATURA AUCTA
PROBIEN SINBIOTIK (Prebiotik + Probiotik) + B KOMPLEKS je namenjen održavanju ravnoteže crevne mikroflore i preporučuje se tokom primene antibiotika...
401,76 RSD
Brend: NATURA AUCTA
Prostamax sadrži ekstrat testeraste palme 320 mg, Kopriva 240 mg, Vrbovka 240 mg, Selen 10 µg pomaže normalnoj funkciji prostate (kestenjače), smanjuje potrebu za učestalim mokrenjem, doprinosi normalnoj spermatogenezi i seksualnoj funkciji muškarca..
1.271,38 RSD
Regenil Active liquid direkt a20
2-3 Dana
Brend: NATURA AUCTA
Regenil Active pozitivno utiče na fiziološke funkcije jetre i žuči I potpomaže prirodnom procesu čišćenja i detoksicakije tela. Sadrži Betaine 500 mg, L-arginine HCL 427 mg i L-methionine 10 mg..
1.140,62 RSD
Brend: NATURA AUCTA
S-men podržava normalnu spermatogenezu i seksualnu funkciju kod muškaraca, doprinosi normalnoj koncentraciji testosterona u krvi, povoljno utiče na mušku plodnost i reprodukciju..
3.137,61 RSD
Brend: NATURA AUCTA
Vitamix joint care je proizvod koji doprinosi jačanju strukture kostiju i hrskavica, kao i održavanju normalne funkcije skeletno–mišićnog sistema...
704,88 RSD
Brend: NATURA AUCTA
Vitamix magne D ORO LIQUID je dodatak ishrani u vidu magnezijum-citrata koji obnavlja ravnotežu organizma, pruža normalnu proizvodnju energije i normalnu sintezu proteina. Pomaže kod umora. Normalno funkcionisanje nervnog sistema i normalna mentalna funkcija. Optimalno funkcionisanje imunog sistema...
670,69 RSD
Brend: NATURA AUCTA
Vitamix za kožu kosu i nokte je dodatak ishrani sa histidinom, pantotenskom kiselinom, vitaminom E, niacinom, cinkom, gvožđem, bakrom, selenom, folnom kiselinom i biotinom. Pantotenska kiselina doprinosi normalnoj sintezi i metabolizmu steroidnih hormona, vitamina D i nekih neurotransmitera. Fol..
663,23 RSD
Brend: NATURA AUCTA
Vitamix za oči je jedinstveno formulisani preparat za održavanje zdravlja očiju i dobar vid. Predstavlja kombinaciju visokog sadržaja ključnih antioksidanasa luteina, zeaksantina i astaksantina koji su od značaja za očuvanje normalne funkcije oka i za kvalitet očnog pigmenta. Njihovo dejstvo pojačan..
1.154,73 RSD
Prikazuje se 1 do 11 od 11 (1 strana)