AU NIŠ
Korpa

FRUCTUS

Brend: FRUCTUS
Brusnica (Vaccinium macrocarpon) je tvrda crvena bobica koja, zahvaljujuci vecoj kolicini vitamina C u svom sastavu, ima kiselkast ukus. Plodovi brusnice pored toga sadrže Vitamin A, kalijum, kalcijum, biljna vlakna i biflavonoide sa snažnim antioksidantnim dejstvom, čime podižu opštu otpornost orga..
254,88 RSD
Brend: FRUCTUS
Sumatra predstavlja sjajnu alternativu za kafu, ali i blagotvorno deluje na zdravlje. Povoljno deluje na ublažavanje upale sluzokože organa za varenje, pa se preporučuje u slučaju proliva. Aktivni sastojci crnog čaja usled antioksidativnog dejstva povoljno deluju na kardio-vaskularni i respiratorni ..
174,24 RSD
Brend: FRUCTUS
Fitness čaj ispoljava pozitivno delovanje kod akutne opstipacije, pospešuje čišćenje organizma i deluje diuretički. Na ovaj način uspostavlja se neophodan prolazak materija kroz organizam, bez suvišnog zadržavanja u crevima koje stvara tegobe. Redovno pražnjenje crevnog sadržaja i diuretički efekat ..
128,16 RSD
Brend: FRUCTUS
Laku noć čaj sadrži pažljivo odabranu kombinaciju lekovitih biljaka čije aktivne supstance utiču na opuštanje organizma. Zahvaljujući blagom sedativno....
187,20 RSD
Brend: FRUCTUS
ČAJ MAJKINA DUŠICA (Thymus serpyllum) se koristi kao sredstvo za iskašljavanje i antiseptik kod upale disajnih organa...
57,60 RSD
Brend: FRUCTUS
Natal plus je čaj namenjen dojiljama. Ovaj proizvod odlikuje ekskluzivna ambalaža gde je poseban akcenat stavljen na bezbednost proizvoda jer je svaka....
187,20 RSD
Brend: FRUCTUS
Zeleni čaj povećava sposobnost učenja, pamćenja i razumevanja. Čaj suzbija i smanjuje zamor i sanjivost, posebno ako je zamor nastao od intenzivnog umnog naprezanja. Čaj pomaže, bodri i krepi, javlja se bolji rad mišića i refleksi su brži i potpuniji. Čaj kofeinom poboljšava disanje, povećava ventil..
67,68 RSD
Brend: FRUCTUS
Zeleni čaj sa limunom je mešavina zelenog i biljnog čaja sa aromom limuna. Preporučuje se kod povišenog nivoa holesterola u krvi, a usled diuretičnih svojstava aktivnih sastojaka, preporučuje se i za izmokravanje. Zeleni čaj, usled sadržaja kofeina, deluje osvežavajuće na centralni nervni sistem, pa..
106,56 RSD
Brend: FRUCTUS
Zeleni čaj sa naramdžom je mešavina zelenog i biljnog čaja sa aromom pomorandže..
86,40 RSD
Brend: FRUCTUS
Zeleni zmaj čaj je čaj za mršavljenje, rađen po čuvenoj kineskoj recepturi, i verovali ili ne, još pre 5.000 godina Kinezi su ga pripremali i konzumirali u cilju kontrolisanja telesne mase, odnosno mršavljenja. Kinezi su narod s najnižom stopom gojaznosti na svetu zahvaljujući čajevima koje svakodne..
806,40 RSD
Prikazuje se 1 do 14 od 14 (1 strana)