AU NIŠ
Korpa

GLAXOSMITHKLINE

Corega Bio Formula tablete za čišćenje zubnih proteza deluju u 3 minuta i odstranjuju 99,9 % bakterija koje izazivaju loš zadah. Uklanjaju plak i tvrdokorne naslageTablete za čišćenje zubnih proteza Corega Bio Formula redovnim korišcenjem dva puta dnevno, plak i naslage rastapaju i uklanjaju hidrodi..
0,00 RSD
Corega Comfort odlikuje jedinstvena formulacija s ADAPTAGRIP tehnologijom. ADAPTAGRIP tehnologija sadrži karbomer i karboksimetilcelulozu, zahvaljujući kojoj je Corega Comfort više od samog sredstva za pričvršćivanje.MEDICINSKO SREDSTVO..
0,00 RSD
Corega Fixative Extra Strong Mint krema za pričršćivanje zubne proteze snažno pričvršćuje, omogućava dobro prijanjanje i efikasno sprečava sakupljanje hrane ispod proteze. Corega Fixative Extra Strong Mint čvrsto drži protezu na mestu tokom celog dana i sadrži blagi ukus mente. Ne sadrži cink.MEDI..
0,00 RSD
Corega Ekstra snažno Original, drži protezu sa svih strana: napred i pozadi, gore i dole i od jedne do druge strane tako da pacijenti mogu biti bezbrižni tokom celog dana. Takođe pomaže u sprečavanju zapadanja čestica hrane, kako bi se izbegla iritacija desni. Sa ukusom mente. Ne sadrži cink. Pri..
0,00 RSD
Corega Max Seal s inovativnim aplikatorom omogućuje nanošenje u tanjim linijama i time preciznije prekrivanje celokupne površine zubne proteze. To obezbeđuje optimalno prianjanje površine zubne proteze na površinu sluznice i tako sprečava nakupljanje komadića hrane.MEDICINSKO SREDSTVO..
0,00 RSD
Corega Extra strong krema za pričvršćivanje zubne proteze u pakovanju od 40g i neutralnim ukusom deluje kao punilo koje sprečava nakupljanje komadića hrane ispod zubne proteze. Primenljiva je za totalne i parvijalne proteze.MEDICINSKO SREDSTVO..
0,00 RSD
Corega krema maksimalna pokrivenost za pričvršćivanje zubnih proteza obezbeđuje bolje pokrivanje površine i omogućuje izolovanje hrane i snažno, celodnevno držanje. Novi aplikator osmišljen je za precizniju i lakšu primenu. Precizni aplikator za ciljanu pirmenu obezbeđuje tačno onoliku količinu pr..
0,00 RSD
Parodontax Extra Fresh pasta za zube predstavlja jedinstveni proizvod iz Parodontax linije proizvoda za oralnu higijenu koji pomaže u sprečavanju i zaustavljanju krvarenja desni. Extra Fresh pasta za zube ima formulaciju sa 70% specijalizovanih sastojaka. Sadrži mineralne soli i biljne ekstrakte koj..
0,00 RSD
Parodontax Ultra Clean omogucava osecaj izuzetne čistoće i svežine u vašim ustima. Kako biste pomogli u zaustavljanju i sprečavanju krvarenja desni, koristite kontinuirano uz pranje zuba dva puta dnevno. Parodontax pasta za zube klinički dokazano pomaže u sprečavanju i zaustavljanju krvarenja desni..
0,00 RSD
Sensodyne Complete Protection White pasta za zube 75ml
Trenutno nedostupno
Sensodyne Complete Protection White pasta za zube predstavlja novitet iz Sensodyne linije proizvoda za oralnu higijenu, koja je posebno namenjena osobama sa osetljivim zubima. Zahvaljujući svojoj specijalnoj formulaciji, ova pasta kreira zaštitni sloj na vašim zubima, šteteći ih karijesa i naslaga. ..
864,00 RSD
Sensodyne Extra Whitening pasta za zube 75ml duo pack
2-3 Dana
Sensodyne Extra Whitening zubna pasta je kreirana za ljude sa osetljivim zubima. Ova pasta uklanja mrlje i polira površinu zuba, obezbeđuje dugotrajno ublažavanje osetljivosti, sadrži sve prednosti obične zubne paste i omogućava dugotrajan osećaj svežine u vašim ustima. Sensodyne Extra Whitening ..
748,80 RSD
Sensodyne Fluoride pasta za zube predstavlja jedinstveni proizvod iz Sensodyne linije proizvoda za oralnu higijenu koja sadrži stroncijum hlorid i služi za olakšanje od bola kod osetljivih zuba. Ova pasta za fluoridom prodire duboko u zub, smiruje zubni nerv i ublažava bol...
662,40 RSD
Sensodyne konac za zube predstavlja jedinstveni proizvod iz Sensodyne linije proizvoda za oralnu higijenu.Sensodyne konac za zube je presvučen glatkim premazom voska koji vam pomaže da dostignete do teško pristupačnih mesta i uklonite ostatke hrane i tako budete sigurni da ste u potpunosti očistili ..
485,28 RSD
Prikazuje se 1 do 13 od 13 (1 strana)