AU NIŠ
Korpa

Goodwill pharma

ALAnerv је dodatak ishrani koji sadrzi alfa-lipoinsku kiselinu, ulje borazine (22% gama-linoleinska kiselina), vitamine В grupe, vitamin Е i selen. ALAnerv se preporučuje u stanjima povećanih potreba za zaštitom ćelija od oksidativnog stresa, za normalnu funkciju nervnog sistema I kao dodatna terap..
1.987,20 RSD
Aronija sok 750ml
Trenutno nedostupno
Crnoplodna Aronija (lat. Aronia Melanocarpa) – 100% prirodan sok domaće proizvodnje – bez dodatog šećera, aroma, boja i konzervansa. Prava riznica sa oko 300 biološki aktivnih supstanci. Jedan od najjačih antioksidansa koji je poznat do danas, predstavlja bogat izvor tanina, biofenola, flavonoida, ..
1.828,80 RSD
Astax+3 direct kesica a20
Trenutno nedostupno
Astax+3 Direkt sadrži astaksantin koji se dobija kao visoko prečišćen iz mikroalge Haematococcus pluvialis (prirodni izvor sa najvećom koncentracijom astaksantina) koje se uzgajaju u potpuno nezagađenim pustinjskim područjima uz isključivo korišćenje solarne energije kao energensa...
1.512,00 RSD
C-Vitamin doprinosi zaštiti ćelija od oksidativnog stresa, normalnoj funkciji imunog sistema i smanjenju umora i iscrplјenosti...
468,00 RSD
C-vitamin 250mg direkt a20
Trenutno nedostupno
C-Vitamin doprinosi normalnoj funkciji imunog sistema, smanjenju umora i iscrpljenosti, formiranju kolagena, metabolizmu stvaranja energije i zaštiti ćelija od oksidativnog stresa. Vitamin C 250 mg direkt granule sadrže prirodne zaslađivače – sorbitol i steviol glikozide koji smanjuju rizik od kar..
393,12 RSD
C-Vitamin 1000 mg sa ekstraktom šipurka tableta sa produženim oslobađanjem..
1.814,40 RSD
Cartigel je jedinstvena kombinacija etarskih ulja, mentola i kamfora koja pomaže kod bolova u zglobovima i mišićima, reumatskih tegoba, sportskih povreda, glavobolja, bolova u vratu, bolova u leđima, naročito kod išijasa i fibromialgija...
698,40 RSD
Cartinorm + BIOcolagen prašak za oralni rastvor. Dodatak ishrani sa zaslađivačima sa ukusom pomorandže, limuna i ananasa.Cartinorm + BIOcollagen je jedinstvena formula koja sadrži glukozamin-sulfat, hondroitin-sulfat, Fortigel bioaktivni pepidi kolagena i vitamin C...
2.808,00 RSD
Cartinorm +D3 sadrži vitamin D3 i vitamin C, kalcijum, mangan, hrom, glukozamin i hondroitin sulfa. Namenjen je za posebne nutritivne potrebe kod poremećaja u zglobovima izazvanih nepovoljnim stanjem kostiju i mišića kojima je neophodna dodatna potpora specifičnih vitamina i minerala...
2.880,00 RSD
CeDeZin IMMUNKOMPLEX je hrana za posebne medicinske namene za potrebe ishrane osoba sa imunodeficijencijom i drugim oboljenjima i stanjima kod kojih je potrebna nadoknada vitaminom D. Specijalna formula sadrži 500mg vitamina C, 25µg (1000 IU) vitamina D i 10mg cinka koje deluju sinergistički i imaju..
1.080,00 RSD
CeDeZin tablete a60
Trenutno nedostupno
CeDeZin IMMUNKOMPLEX je hrana za posebne medicinske namene za potrebe ishrane osoba sa imunodeficijencijom i drugim oboljenjima i stanjima kod kojih je potrebna nadoknada vitaminom D. Specijalna formula sadrži 500mg vitamina C, 25µg (1000 IU) vitamina D i 10mg cinka koje deluju sinergistički i imaju..
1.187,98 RSD
Cink 50x15mg
Trenutno nedostupno
Cink tablete su dodatak ishrani koji jača imunitet pa se koristi kod čestih prehlada.gra važnu ulogu u zaštiti ćelije od oksidativnog stresa i doprinosi normalnoj kongitivnoj funkciji.Jača i održava zdravlje kože,kose,noktiju,vida i reproduktivnih organa.Cink je potrebno unositi jer telo ne može da ..
408,96 RSD
Enzimax FORTE se preporučuje kod problema sa varenjem.Dodatak ishrani sa dobro izbalansiranom kombinacijom specifičnih digestivnih enzima koji se, uz pomoć inovativne tehnologije (kapsula u kapsuli) oslobađaju i deluju u želucu i u crijevima. Klinički dokazano 3-5 puta brže varenje Inovativna tehnol..
1.663,19 RSD
Enzimax je dodatak ishrani sa dobro izbalansiranom kombinacijom 7 specifičnih digestivnih enzima koji se oslobađaju i deluju u crevima. Preporučuje se kod problema sa varenjem, olakšava tegobe nakon obilnog obroka, vrši oslobađanje gasova u crevima. Enzimi nisu životinjskog prekla, te je preparat po..
1.028,16 RSD
Lokalna zaštita sluznice jednjaka. Gastroezofagealna refluksna bolest (GERB) je bolest digestivnog trakta koja je uzrokovana vraćanjem želudačnog sadržaja u jednjak. Najčešći simptomi koji se javljaju kod GERB su: gorušica (osećaj pečenja iza grudne kosti), regurgitacija (nevoljno vraćanje hrane i/..
0,00 RSD
Fortacell Immuno junior je dodatak ishrani prijatne arome narandže namenjen za jačanje imuniteta kod dece starije od 4 godine.Sadrži kompleks vitamina i minerala, beta 1,3/1,6-glukan, vitamin C, suvi ekstrakt ploda acerole (Malpighia punicifolia) i inulin.Način upotrebe Fortacell Immuno junior:..
2.059,20 RSD
Prikazuje se 1 do 16 od 27 (2 strana)