AU NIŠ
Korpa

HERBA SVET

Brend: HERBA SVET
Femisan A kapi najčešće se koriste za tretiranje cisti na jajnicima, mioma na materici, poremećaja menstrualnog ciklusa, bolnih mentruacija, endometrioza, PCOS (sindroma policističnih jajnika), fibrocističnih promena u dojkama, ženske neplodnosti- steriliteta, ranica na grliću materice, PMS-a...
1.296,00 RSD
Brend: HERBA SVET
FemiSan A plus zlatna maka kapsule doprinose održavanju normalnih fizioloških funkcija reproduktivnih organa kod žena, normalnoj plodnosti i reprodukciji, normalnoj sintezi DNK i proteina, a imaju i ulogu u procesu deobe ćelija. FemiSan A plus Maca kapsule su potpuno prirodni proizvod na biljnoj baz..
2.520,00 RSD
Brend: HERBA SVET
Femisan B je prirodna formulacija namenjena otklanjanju tegoba u menopauzi...
1.296,00 RSD
Brend: HERBA SVET
Femisan gold kapsule - pomoć u menopauzi na biljnoj bazi – su dodatak ishrani na bazi lekovitog bilja u kapsulama sa ekstraktom konopljike, divljeg jama, cimicifuge, žen šena, hmelja i anđelike, namenjen ženama tokom perimenopauze i menopauze, koji doprinosi hormonskoj ravnoteži i ublažavanju simpto..
2.520,00 RSD
Brend: HERBA SVET
Nefrovit kapi vrše revitalizaciju i čuvaju zdravlje bubrega i mokraćnih organa. Nefrovit kapi deluju kod infekcija urinarnog trakta. Bolji protok tečnosti kroz organizam obezbeđuje bolju razmenu materija i eliminaciju mokraćne kiseline i drugih toksina i štetnih metabolita. Povoljno dejstvo na bub..
1.296,00 RSD
Prikazuje se 1 do 5 od 5 (1 strana)