AU NIŠ
Korpa

HK MINI

Brend: HK MINI
HK Mini igračka džip sa zvukom i svetlima veći. Mini replika pravog automobila džipa terenca. Realan i detaljan prikaz ove vrste terenskog vozila sa krupnim, pokretljivim točkovima. Poseduje zvučne i svetlosne efekte...
715,39 RSD
Brend: HK MINI
Mini replike pravih gradskih autobusa koji se pokreću mehanički. Displej sadrži 6 mini autobusa...
702,28 RSD
Brend: HK MINI
Hk Mini igračka za dečake Građevinsko vozilo Die Cast. Mini replike pravih građevinskih vozila. Realan prikaz kamiona mešalice, bagera, utovarivača... Točkovi su pokretljivi, kao i ostali delovi vozila kao što su: prikolica, viljuška, mešalica…..
190,77 RSD
Brend: HK MINI
Hk Mini igračka guralica avion. Vesela igračka u obliku aviona koja poseduje dodatak - dršku koja montiranjem na igračku pretvara istu u guralicu - hodalicu. Pogodna je za vežbe hodanja kod dece koja su tek prohodala, jer ih podstiče na samostalnu šetnju čime njihovi koraci postaju sve stabilniji i ..
498,99 RSD
Brend: HK MINI
Hk Mini igračka za devojčice set kuhinjsko posuđe za decu uzrasta preko 3 godine...
1.107,53 RSD
Brend: HK MINI
HK Mini magično bebi ogledalo izrađeno od kvalitetne plastike, sa svetlosnim i zvučnim efektima koji se aktiviraju pritiskom na dugmiće. Igra sa ovim ogledalom podstiče kod najmlađih razvoj koordinacije pokreta ruku, uočavanje uzročno - posledičnih veza, razvoj motorike, čula vida i sluha... Ogledal..
927,36 RSD
Brend: HK MINI
HK Mini igračka parking sa liftom i 3 sprata je odlična igračka za sve mališane...
2.156,11 RSD
Brend: HK MINI
HK Mini igračka policijski džip terenac. Mini replika pravog automobila policijskog džipa. Realan i detaljan prikaz ove vrste policijskog vozila sa točkovima koji su pokretljivi, a sam džip se pokreće na potez - povlačenjem točkova po podlozi unazad...
510,05 RSD
Brend: HK MINI
Hk Mini igračka za devojčice set princezin konjić. Set sadrži figuru konjića za princeze, kanticu za vodu, hranu za konjića, čarobne štapiće, češalj i četku za češljanje konjske grive, ukrase.... Konjić je izrađen od plastike, a griva i rep su od dlake od koje se mogu praviti razne frizure. Upotpunj..
726,92 RSD
Prikazuje se 1 do 16 od 24 (2 strana)