AU NIŠ
Korpa

HUMANA

Brend: HUMANA
Humana 1 My Pack je početna formula za odojčad pogodna od rođenja kao dopunska hrana kod dojenja, ili kao jedina hrana, ukoliko dojenje nije moguće...
2.589,40 RSD
Brend: HUMANA
Humana 2 My Pack je prelazno mleko za odojčad stariju od 6 meseci sa sastojcima potrebnim za zdrav rast i razvoj, predstavlja deo uravnotežene mešovite ishrane. Kao dopunska hrana kod dojenja, ili kao jedina hrana, ukoliko dojenje nije moguće. Posle navršenih 10. meseci, preporučuje se Humana 3 PRO..
2.589,40 RSD
Brend: HUMANA
Humana 3 Junior My Pack, mleko za decu obogaćeno vitaminima i mineralima je mleko namenjeno ishrani male dece posle 12. meseca starosti, kao nastavak ishrane posle Humana 2 My Pack, prelaznog mleka za odojčad ili bilo koje druge prelazne formule. Može se koristiti kao samostalan obrok (kao napita..
2.165,90 RSD
Brend: HUMANA
Humana čaj od komorača i kima je napravljen od veoma kvalitetnih i pažljivo odabranih plodova komorača i kima. Ovaj čaj je veoma blag i idealan je za dodatni unos tečnosti kod beba posle 1. nedelje života...
934,56 RSD
Brend: HUMANA
Humana Elektrolit banana je hrana za posebnu medicinsku namenu za potrebe ishrane u slučaju dijareja prevashodno kod odojčadi od rođenja, ali i kod dece i odraslih u cilju nadoknade tečnosti i elektrolita. Primena Humana elektrolita u toku prvog dana i to u prvih 6-12 časova od pojave dijareje omogu..
923,04 RSD
Brend: HUMANA
Humana Elektrolit Komorač je hrana za posebnu medicinsku namenu za potrebe ishrane u slučaju dijareja prevashodno kod odojčadi od rođenja, ali i kod dece i odraslih u cilju nadoknade tečnosti i elektrolita. Primenjuje po preporuci lekara. Primena Humana elektrolita u toku prvog dana i to u prvih 3..
923,04 RSD
Prikazuje se 1 do 6 od 6 (1 strana)