AU NIŠ
Korpa

INNVENTA PHARM

BIOFEMINN je dodatak ishrani, koji sadrži kombinaciju pažljivo odabranih korisnih bakterija Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus plantarum i Bifidobacterium animalis subsp. lactis, koji doprinose uspostavljanju i održavanju optimalne vaginalne mikroflore, zaštiti urinarnog i probavnog sistema, kao..
1.382,40 RSD
FORTINN COLD gel sa efektom hlađenja u svom sastavu sadrži visoku koncentraciju aktivnih komponenata: ekstrakt timijana (Thymus vulgaris), ekstrakt hajdučke trave (Achillea millefolium), mentol, kamfor, metil-salicilat, pantenol i kompleks vitamina B, koje nakon nanošenja ostvaruju prijatan osećaj h..
993,60 RSD
Fortinn gel hot 100ml
2-3 Dana
FORTINN gel sa efektom zagrevanja u svom sastavu sadrži visoku koncentraciju aktivnih komponenata: ekstrakt ljute paprike (Capsicum annum L.), ekstrakt đumbira (Zingiber officinale), ekstrakt arnike (Arnica montana L.), kamfor, pantenol i kompleks vitamina B (B1, B5, B6). Preporučuje se kod oslablje..
1.051,20 RSD
Graminn se koristi za lečenje i kontrolu:benigne hiperplazije prostate (BHP) kod pacijenata sa uvećanom prostatom, akutnim i hroničnim nebakterijskim prostatitisom, erektilnom disfunkcijom. Graminn smanjuje bol prilikom mokrenja, ublažava subjektivne simptome pacijenta. Oslobadja potrebe za noćnim ..
3.297,60 RSD
Imunitinn C+Zn direkt a15
Trenutno nedostupno
IMUNITINN C + Zn direct je dodatak ishrani na bazi vitamina C i cinka. Vitamin C i cink doprinose normalnoj funkciji imunog sistema i zaštiti ćelija od oksidativnog stresa. Vitamin C takođe doprinosi smanjenju umora i iscrplјenosti...
407,52 RSD
Imunitinn C+Zn tablete a10
Trenutno nedostupno
IMUNITINN C + Zn tablete su dodatak ishrani na bazi vitamina C i cinka. Vitamin C i cink doprinose normalnoj funkciji imunog sistema i zaštiti ćelija od oksidativnog stresa. Vitamin C takođe doprinosi smanjenju umora i iscrplјenosti...
204,48 RSD
Laringinn je proizvod koji sadrži biljna ulja koja oblažu usnu duplju i sluzokožu ždrela. To pomaže da sluzokoža ostane vlažna i elastična, smanjuje nelagodnost i bol, smanjuje osećaj grebanja u grlu i osećaj trenja, a time se olakšava i gutanje hrane.MEDICINSKO SREDSTVO..
0,00 RSD
Nattokinn kapsule 10x100mg
2-3 Dana
Nattokinn je dodatak ishrani koji razgrađuje krvne ugruške, snižava krvni pritisak, deluje anti-aterosklerotski i blokira slepljivanje trombocita. Nattokinn je u obliku gastrorezistentnih kapsula, sadrži fibrinolitički enzim natokinazu (NSK-SD) i folnu kiselinu...
1.180,00 RSD
Nattokinn kapsule 30x100mg
2-3 Dana
Natokinaza je enzim izdvojen iz tradicionalnog japanskog jela nattō, koje se sprema fermentacijom soje dodavanjem bakterije Bacillus subtilis natto. Uočeno je da ovaj enzim efikasno razlaže fibrin - protein važan za formiranje krvnog ugruška. Nattokinn je dodatak ishrani koji sadrži fibrinolitički ..
2.988,00 RSD
R-LIPOINN se preporučuje osobama sa dijabetesnom polineuropatijom koja se javlja kao komplikacija dijabetes melitusa...
1.560,00 RSD
R-LIPOINN sadrži R-alfa lipoinsku kiselinu - najjači prirodni antioksidans.R-LIPOINN je namenjen osobama sa dijabetesnom polineuropatijom. To je jedini preparat u našoj zemlji koji sadrži natrijum-R-lipoat koji se u organizmu metaboliše u aktivni metabolit alfa-lipoinske kiseline, što ovom proiz..
1.526,40 RSD
Rhinosinn se koristi za ublažavanje zapušenosti nosa i curenja iz nosa, kao i za sprečavanje rinitisa i infekcija respiratornog trakta.MEDICINSKO SREDSTVO..
0,00 RSD
SPERGINN FORTE je snažna formulacija za poboljšanje muškog reproduktivnog zdravlja.Sadrži L-arginin, taurin, vitamin C, vitamin E, koenzim Q10 i cink.Proizvod sadrži aktivne sastojke koji doprinose povećanju broja, pokretljivosti i kvaliteta spermatozoida, kao i efikasnom otklanjanju simptoma erekti..
2.779,20 RSD
SPERGINN Q10 je dodatak ishrani koji sadrži L-arginin, L-karnitin, L-ornitin, L-citrulin, vitamin E, koenzim Q10 i cink koji doprinosi normalnom fertilitetu i reprodukciji. Cink doprinosi održavanju normalnog nivoa testosterona u krvi. Vitamin E doprinosi zaštiti ćelija od oksidativnog stresa.SPERGI..
2.865,60 RSD
Tendocolinn je dodatak ishrani sa specifičnim bioaktivnim kolagenim peptidima dobijenim iz hidrolizovanog kolagena tip I goveđeg porekla, suvim ekstraktom ploda acerole i vitaminom B6. Bioaktivni kolageni peptidi u patentiranoj formulaciji Tendoforte B stimulišu stvaranje kolagena, proteoglikana i e..
3.938,40 RSD
Prikazuje se 1 do 15 od 15 (1 strana)