AU NIŠ
Korpa

INNVENTA PHARM

BIOFEMINN je dodatak ishrani, koji sadrži kombinaciju pažljivo odabranih korisnih bakterija Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus plantarum i Bifidobacterium animalis subsp. lactis, koji doprinose uspostavljanju i održavanju optimalne vaginalne mikroflore, zaštiti urinarnog i probavnog sistema, kao..
1.252,80 RSD
FORTINN COLD gel sa efektom hlađenja u svom sastavu sadrži visoku koncentraciju aktivnih komponenata: ekstrakt timijana (Thymus vulgaris), ekstrakt hajdučke trave (Achillea millefolium), mentol, kamfor, metil-salicilat, pantenol i kompleks vitamina B, koje nakon nanošenja ostvaruju prijatan osećaj h..
993,60 RSD
Fortinn gel hot 100ml
Trenutno nedostupno
FORTINN gel sa efektom zagrevanja u svom sastavu sadrži visoku koncentraciju aktivnih komponenata: ekstrakt ljute paprike (Capsicum annum L.), ekstrakt đumbira (Zingiber officinale), ekstrakt arnike (Arnica montana L.), kamfor, pantenol i kompleks vitamina B (B1, B5, B6). Preporučuje se kod oslablje..
1.051,20 RSD
Graminn se koristi za lečenje i kontrolu:benigne hiperplazije prostate (BHP) kod pacijenata sa uvećanom prostatom, akutnim i hroničnim nebakterijskim prostatitisom, erektilnom disfunkcijom. Graminn smanjuje bol prilikom mokrenja, ublažava subjektivne simptome pacijenta. Oslobadja potrebe za noćnim ..
3.297,60 RSD
Imunitinn C+Zn direkt a15
Trenutno nedostupno
IMUNITINN C + Zn direct je dodatak ishrani na bazi vitamina C i cinka. Vitamin C i cink doprinose normalnoj funkciji imunog sistema i zaštiti ćelija od oksidativnog stresa. Vitamin C takođe doprinosi smanjenju umora i iscrplјenosti...
407,52 RSD
Imunitinn C+Zn tablete a10
Trenutno nedostupno
IMUNITINN C + Zn tablete su dodatak ishrani na bazi vitamina C i cinka. Vitamin C i cink doprinose normalnoj funkciji imunog sistema i zaštiti ćelija od oksidativnog stresa. Vitamin C takođe doprinosi smanjenju umora i iscrplјenosti...
204,48 RSD
Laringinn je proizvod koji sadrži biljna ulja koja oblažu usnu duplju i sluzokožu ždrela. To pomaže da sluzokoža ostane vlažna i elastična, smanjuje nelagodnost i bol, smanjuje osećaj grebanja u grlu i osećaj trenja, a time se olakšava i gutanje hrane.MEDICINSKO SREDSTVO..
0,00 RSD
Nattokinn kapsule 10x100mg
Trenutno nedostupno
Nattokinn je dodatak ishrani koji razgrađuje krvne ugruške, snižava krvni pritisak, deluje anti-aterosklerotski i blokira slepljivanje trombocita. Nattokinn je u obliku gastrorezistentnih kapsula, sadrži fibrinolitički enzim natokinazu (NSK-SD) i folnu kiselinu...
1.087,20 RSD
Nattokinn kapsule 30x100mg
Trenutno nedostupno
Natokinaza je enzim izdvojen iz tradicionalnog japanskog jela nattō, koje se sprema fermentacijom soje dodavanjem bakterije Bacillus subtilis natto. Uočeno je da ovaj enzim efikasno razlaže fibrin - protein važan za formiranje krvnog ugruška. Nattokinn je dodatak ishrani koji sadrži fibrinolitički ..
2.988,00 RSD
R-LIPOINN sadrži R-alfa lipoinsku kiselinu - najjači prirodni antioksidans. R-LIPOINN je namenjen osobama sa dijabetesnom polineuropatijom. To je jedini preparat u našoj zemlji koji sadrži natrijum-R-lipoat koji se u organizmu metaboliše u aktivni metabolit alfa-lipoinske kiseline, što ovom proiz..
1.526,40 RSD
R-LIPOINN se preporučuje osobama sa dijabetesnom polineuropatijom koja se javlja kao komplikacija dijabetes melitusa...
1.272,00 RSD
Rhinosinn se koristi za ublažavanje zapušenosti nosa i curenja iz nosa, kao i za sprečavanje rinitisa i infekcija respiratornog trakta.MEDICINSKO SREDSTVO..
0,00 RSD
SPERGINN FORTE je snažna formulacija za poboljšanje muškog reproduktivnog zdravlja.Sadrži L-arginin, taurin, vitamin C, vitamin E, koenzim Q10 i cink.Proizvod sadrži aktivne sastojke koji doprinose povećanju broja, pokretljivosti i kvaliteta spermatozoida, kao i efikasnom otklanjanju simptoma erekti..
2.779,20 RSD
SPERGINN Q10 je dodatak ishrani koji sadrži L-arginin, L-karnitin, L-ornitin, L-citrulin, vitamin E, koenzim Q10 i cink koji doprinosi normalnom fertilitetu i reprodukciji. Cink doprinosi održavanju normalnog nivoa testosterona u krvi. Vitamin E doprinosi zaštiti ćelija od oksidativnog stresa.SPERGI..
2.865,60 RSD
Tendocolinn je dodatak ishrani sa specifičnim bioaktivnim kolagenim peptidima dobijenim iz hidrolizovanog kolagena tip I goveđeg porekla, suvim ekstraktom ploda acerole i vitaminom B6. Bioaktivni kolageni peptidi u patentiranoj formulaciji Tendoforte B stimulišu stvaranje kolagena, proteoglikana i e..
3.938,40 RSD
Prikazuje se 1 do 15 od 15 (1 strana)