AU NIŠ
Korpa

INTERMED

Brend: INTERMED
Eva Intima SODA BAKING DOUCHE je nežno rešenje za čišćenje vagine i efikasno rastvaranje i uklanjanje fizioloških ili abnormalnih hipersekrecija, posebno proteinske prirode, koje se akumuliraju u njoj. Pruža efikasnu pomoć za pravilnu terapijsku primenu topikalnih preparata u slučajevima gljivičn..
0,00 RSD
Brend: INTERMED
Eva Intima DOUCHE CHAMOMILE pH 4,2 sa ekstraktom kamilice, dizajniran je da ukloni nagomilani sekret i istovremeno da ponudi trenutno i efikasno olakšanje vaginalne sluzokože od simptoma peckanja svraba i iritacije koji mogu, ali ne moraju biti prac´ eni vaginalnom infekcijom. Njegov sastav je oboga..
0,00 RSD
Brend: INTERMED
Eva Intima NORMAL DOUCHE pH 3,0 sa sirc´etom, dizajniran je da ukloni sve nagomilane sekrete i mirise iz vagine uz održavanje acidofilne flore i pH vrednosti na normalnim kiselim nivoima...
0,00 RSD
Brend: INTERMED
Eva Intima POST-MENSTRUAL DOUCHE je dizajniran da ponudi efikasno vaginalno čišc´enje nakon završetka menstruacije. Uklanja ostatke krvi nakon završetka menstruacije, istovremeno pojačavajuc´ i prirodne mehanizme samočišc´enja vagine i održava njenu normalnu ravnotežu. Usvajanje njegove upotrebe je ..
0,00 RSD
Brend: INTERMED
Eva Intima VAGINAL CREAM je vaginalni krem koja obnavlja potporni kapacitet tkiva vagine, perinatalnog i perinealnog područja zahvaljujući svom sadržaju kolagena, koji je glavna strukturna komponenta perinealnog vezivnog tkiva. Pored toga, nudi kombinaciju hijaluronske kiseline sa antioksidativnim ..
0,00 RSD
Prikazuje se 1 do 5 od 5 (1 strana)