AU NIŠ
Korpa

ITS

Brend: ITS
Cysticlean je posebno efikasan kod dugotrajnih, upornih i ponavljajućih infekcija urinarnog trakta izazvanih bakterijom Ešerihijom koli, koja je jedan od načešćih uzročnika pomenutih infekcija...
864,00 RSD
Ekovir kapsule 24x446mg
Trenutno nedostupno
Brend: ITS
Ekovir je prirodni preparat koji se koristi kao dopuna terapije kod upala pluća izazvanih virusima, u pogoršanjima hroničnih opstruktivnih bolesti pluća, ali i u terapiji obične kijavice...
1.411,20 RSD
Hepanoklin tablete a60
Trenutno nedostupno
Brend: ITS
Hepanoklin tablete - 60 tbl. Prirodni preparat za regeneraciju oštećene jetre. Koristi se za zaštitu jetre kod upotrebe nekih lekova.U svom sastavu ima ekstrakte biljaka koje se tradicionalno koriste u Indiji, a zasnovano na principima Ayurvedske medicine.Korisna svojstva preparata:..
1.368,00 RSD
Brend: ITS
Kalkulit sirup 500ml je prirodan preparat koji sadrži 13 biljnih komponenti koji pozitivno utiče na funkciju bubrega i doprinosi smanjenju rastvaranja i eliminaciji kamenaca i peska iz urinarnog trakta. Koristi se kod kamena u bubregu, kamena u mokraćnoj bešici, mokraćnom kanalu. Može da se koristi..
2.016,00 RSD
Brend: ITS
Lipotab je dijetetski suplement koji sadrži kombinaciju klinički dokazanih prirodnih supstancija koje smanjuju nivo ukupnog holesterola i triglicerida, sprečavaju nastanak ateroskleroze.Na bazi ekstrakata belog luka, kurkume i mačije metvice, biljaka sa klinički dokazanim dejstvom u sprečav..
1.368,00 RSD
Brend: ITS
Serapept-250 kapsule sadrže enzim serapeptidazu koji ima visoko izraženu enzimsku aktivnost jednaku 250.000 serapeptidaznih jedinica, što omogućava efikasnu hidrolizu proteina i koristi se u tretmanu stanja u čijoj osnovi se nalazi zapaljenje.Serapeptidaza je proteolitički enzim sa snažnim antii..
2.016,00 RSD
Prikazuje se 1 do 6 od 6 (1 strana)