AU NIŠ
Korpa

JGL-Jadran galenski laboratorij

Aqua maris 4 allergy sprej na bazi ektoina koji na siguran i efikasan način ublažava simptome alergijskog rinitisa i podstiče proces regeneracije nosne sluznice...
1.118,25 RSD
VITAMIN C I CINK u kesicama za direktnu primenu vraćaju snagu i energiju, jačaju imunitet, jačaju reproduktivnu funkciju, popravljaju stanje vida...
446,40 RSD
Feminal kapsule pomažu kod tegoba u menopauzi kao što su talasi vrućine, znojenje, nesanica, razdražljvost glavobolja, gubitak libida, 30 kapsula..
1.215,49 RSD
Folinova je efikasan i bezbedan dodatak ishrani koji pomaže otklanjanju poremećaja povezanih sa sindromom policističnih jajnika (PCOS) jedinstvenog sastava sa mio-inozitolom, folatom, cinkom, selenom, vitaminima C, E, B6, B12 i D3. Reguliše hormonski balansStimuliše ovulacijuSmanjuje maljavost i akn..
1.656,00 RSD
Lactogyn gel uklanja suvoću i neugodnost prilikom polnog odnosa, olakšava intimni kontakt i postizanje zadovoljstva. Lactogyn gel mogu koristiti i muškarci, može se naneti na prezervativ ili koristiti za olakšavanje umetanja tampona, rektalnih toplomera, katetera, klistira. Lactogyn gel nanosi se vr..
868,69 RSD
Lacarogyn kapsule koriste se kao dopuna za vreme lečenja genitalnih infekcija (uz antibiotik ili antimikotik), uz antibiotsku terapiju i kontracepcijske pilule, za prevenciju kod učestale pojave pojačanog sekreta ili pečenja, kod stanja koja narušavaju otpornost organizma i stabilnost vaginalne mikr..
1.187,53 RSD
Lactogyn vagitorije su pogodne za hidrataciju vaginalne sluzokože, kod infektivnih i upalnih stanja vagine, kod nespecifične suvoće vagine i suvoće povezane s atrofičnim vaginitisom. Može se koristiti kao pomoćna terapija uz antibiotik ili antimikotik, kod bakterijske vaginoze, kod vaginalne suvoće,..
1.349,47 RSD
PROLIFE PASTILE ZA ŽVAKANJE A24 Prolife je dodatak ishrani sa živom bakterijskom kulturom Bacillus coagulans i vitaminima B grupe namenjen za održavanje zdravlja probavnog sistema i probleme sa probavom i dijarejom. Može se primenjivati uz terapiju antibioticima. Naročito praktičan za putovanja. ..
1.246,90 RSD
Prolife suspenzija je dodatak ishrani sa živim bakterijskim kulturama i vitaminima B grupe. Žive bakterijske kulture, takozvane dobre bakterije, održavaju ili vraćaju balans narušene crevne mikroflore. Glukooligosaharid je prebiotik i omogućava kolonizaciju (nastanjivanje) i razmnožavanje dobrih bak..
1.255,00 RSD
Reflustat sadrži kombinaciju alginata i karbonata koji brzo i učinkovito sprečavaju povratak želučanog sadržaja i kiseline u jednjak. Nakon uzimanja Reflustata, alginat formira gel, a karbonati oslobađaju ugljen-dioksid koji gelu omogućuje stvaranje zaštitnog sloja nalik kišobranu iznad želučanog s..
1.024,00 RSD
Visol s kapi za oči 0.21% 10mlTrenutno ublažava blaže smetnje suvog okaEfikasno se raspoređuje po površini okaPogodan kod simptoma alergijeIdealan za primenu uz kontaktna sočivaBez konzervansa, bezbedan za primenu do 6 meseci posle otvaranja..
831,69 RSD
Visol s kapi za oči 0,40% 10ml -Trenutno ublažava simptome jake suhoće -Efikasno se raspoređuje po površini oka -Dugotrajnog djelovanja -Idealan za noćnu primjenu -Bez konzervansa, siguran za primjenu do 6 mjeseci nakon otvaranja..
1.077,30 RSD
Vizol S ALLERGY kapi za oko koriste se za sprečavanje i ublažavanje simptoma alergijskog konjuktivitisa. Simptomi poput svraba, crvenila, ili preteranog suzenja oka mogu se efikasno ublažiti. Vizol S ALLERGY kapi za oko štite od štetnog delovanja alergena i pomažu u procesu obnavljanja nadražene i o..
1.439,88 RSD
Vizol S Intensive kapi za oči 10ml 1.070,55 RSDVizol S INTENSIVE kapi za oči namenjene su ublažavanju smetnji suvog oka različitog stepena, stabilizaciji suznog filma, podmazivanju oka čineći njegovu površinu glatkom.Takođe, ublažavaju tegobe kod:• mehaničkih iritacija površine oka uzrokova..
1.133,07 RSD
Prikazuje se 1 do 14 od 14 (1 strana)