AU NIŠ
Korpa

KALYON

Brend: KALYON
Kalyon sprej za kupatilo 100% uklanja svakodnevnu prljavštinu u kupatilu, ostatke kamenca, sapuna i mrlje od vode. Formula Kalyon spreja za kupatilo koja odbija vodu i prljavštinu, brzo uklanja prljavštinu sa svih površina kupatila koje se mogu brisati kao što su lavaboi, slavine, tuš kabine, kade, ..
165,60 RSD
Brend: KALYON
Kalyon gel za otpušavanje odvoda uklanja loše mirise prodiranjem u akumuliranu vodu ili začepljenja...
291,95 RSD
Brend: KALYON
Kalyon granule za otpšavanje odvoda prodire u nagomilanu vodu, ili začepljenja, čisti odvode i uklanja neprijatne mirise.Upotreba: Staviti saržaj jednog pakovanja u odvod i sipati 3 litara proključale vode. Sačekati 1-2 minuta i isprati hladnom vodom.Odgovarajuće za odvode u kuhinji i kupati..
129,91 RSD
Brend: KALYON
Kalyon tečni krem sa amonijakom pruža dubinsko čišcenje bez oštecenja površina. Koristi se na površinama u kuhinji i kupatilu...
167,40 RSD
Brend: KALYON
Kalyon sprej za odmašćivanje sa mirisom limuna brzo rastvara najteže i najtvrdokornije mrlje u Vašoj kuhinji svojom praktičnom upotrebom.Higijenska moć čišćenja Kalyon spreja sa limunom za kuhinju pruža maksimalno čišćenje svih površina koje se mogu brisati kao što su rerne, sudopere, kuhinjs..
165,60 RSD
Brend: KALYON
Kalyon sprej za čišćenje nameštaja i parketa svojom jedinstvenom formulom nežno čisti parket i nameštaj, vraćajući im svežinu i sjaj.Upotreba: Naneti sprej direktno na nameštaj ili parket i obrisati suvom pamučnom krpom. Kalyon sprej za čišćenje nameštaja i parketa svojom jedinstvenom formulom ..
156,69 RSD
Brend: KALYON
Kalyon sprej za kupatilo 100% uklanja svakodnevnu prljavštinu u kupatilu, ostatke kamenca, sapuna kao i mrlje od vode svojom formulom za čišćenje protiv kamenca. Formula Kalyon spreja za kupatilo odbija vodu i brzo uklanja prljavštinu sa svih površina kupatila koje se mogu brisati kao što su umivao..
165,60 RSD
Brend: KALYON
Kalyon sredstvo za višenamensko čišćenje sa mirisom lavande daje savršenu i blistavu svetlost svakom uglu Vašeg doma. Obezbeđuje brzo sušenje na površinama i ne ostavljaju tragove...
180,79 RSD
Brend: KALYON
Kalyon sredstvo za višenamensko čišćenje površina sa mirisom žute ruže daje blistavi sjaj svakom kutku vašeg doma, obezbeđuju brzo sušenje na površinama i ne ostavljaju tragove. Kalyon višenamensko sredstvo za čišćenje sa mirisom žute ruže donosi dugotrajnu prolećnu svežinu u vaš dom...
180,79 RSD
Brend: KALYON
Kalyon sredstvo za uklanjanje rđe i kamenca možete koristiti u oblastima gde se ostaci rđe često vide na kupatilskom i kuhinjskom nameštaju i površinama. Sredstvo lako čisti, rastvara ostatke kamenca i rđe u kuhinji i kupatilu. Sredstvo takođe uklanja uporne mrlje i ostatke sapuna.Uputstvo za up..
206,24 RSD
Brend: KALYON
Kalyon sredstvo za prozore i staklene površine sa mirisom jabuke obezbeđuje savršeno čišćenje i trajni sjaj na staklu i sjajnim površinama kroz svoju formulu bez mrlja.Kalyon sredstvo za prozore i staklene površine sa mirisom jabuke lako čisti svakodnevnu prljavštinu i mrlje na staklu i sjajnim..
96,71 RSD
Brend: KALYON
Kalion sredstvo za pranje sudova sa mirisom jabuke lako skida teške mrlje od ulja na Vašem posuđu zahvaljujući svojoj formuli i higijenskoj moći čišćenja. Sa svojom formulom nove generacije i gustom penom, omogućava Vam da lako očistite svoje posuđe. Uštedite svoje vreme sa Kalyon sredstvom za p..
107,31 RSD
Brend: KALYON
Kalyon sredstvo za pranje sudova sa esencijom limuna i svojom higijenskom moći čišćenja, lako savladava teške mrlje od ulja na vašem posuđu.Omogućava Vam da lako očistite svoje posuđe formulom nove generacije sa esencijom limuna i njegovom gustom penom. Uštedite svoje vreme sa Kalyon tečnim d..
107,31 RSD
Brend: KALYON
Kalyon sredstvo za čišćenje i ultra prolećni izbeljivač svojom gustom i razvijenom formulom pruža efikasnu i trajnu higijenu protiv mikroba. Možete ga koristiti u oblastima kao što su kupatila, toaleti i kuhinje gde postoji jaka prljavština i mikrobi se lako mogu razmnožavati i možete postići efika..
136,45 RSD
Brend: KALYON
Kalyon višenamensko sredstvo za čišćenje sa silikonom 750ml Namenjeno za prozore, automobile (kako unutra tako i spolja), kuhinju, kupatilo, metal, drvene površine i sve ostalo. Zahvaljujući silikonu koji sadrži nakon čišćenja ostavlja tanak zaštitni sloj silikona koji sprečava nakupljanje prašine..
160,71 RSD
Prikazuje se 1 do 16 od 16 (1 strana)