AU NIŠ
Korpa

KOLOID

Brend: KOLOID
Srebrna kap na bazi koloidnog srebra, mente i eukaliptusa, idealno je sredstvo za higijenu nosnih kanala. Upotrebljava se za higijenu nosne šupljine, kod začepljenog nosa, iziritirane nosne sluzokože, prehlade, sinusne i alergijske kijavice, hronične upale sinusa, virusne infekcije praćene kijavicom..
571,68 RSD
Brend: KOLOID
Srebrna kap na bazi koloidnog srebra, mente, žalfije i timijana, idealno je sredstvo za higijenu nosnih kanala. Upotrebljava se za higijenu nosne šupljine, kod začepljenog nosa, iziritirane nosne sluzokože, prehlade, sinusne i alergijske kijavice, hronične upale sinusa, virusne infekcije praćene kij..
557,28 RSD
Brend: KOLOID
Srebrna kap Sinalzan je rastvor za nos u vidu spreja, sadrži jone srebra, ekstrakte bršljana, etarska ulja mente i timijana. Preporučuje se kod prehlade, alergije na polen, ambrozije i ostalih alergena iz vazduha, kijavice (sinusne, alergijske), jake ili hronične upale sinusa, virusne infekcije prać..
712,80 RSD
Brend: KOLOID
Srebrna kap na bazi koloidnog srebra, pantenola i propolisa, idealno je sredstvo za higijenu nosnih kanala. Upotrebljava se za higijenu nosne šupljine, kod začepljenog nosa, iziritirane nosne sluzokože, prehlade, sinusne i alergijske kijavice, hronične upale sinusa, virusne infekcije praćene kijavic..
509,76 RSD
Brend: KOLOID
Srebrna kap je prirodna, antimikrobna formula (koloidni rastvor srebra u spreju), koristi se kao sredstvo za higijenu nosne šupljine i eliminisanje infektivnih agenasa i alergena. Korišćenje preparata ostvaruje blagi efekat u uspostavljanju prirodne vlažnosti u unutrašnjosti nosne šupljine. Koloidni..
475,20 RSD
Prikazuje se 1 do 5 od 5 (1 strana)