AU NIŠ
Korpa

MODILAC

Modilac AC digest mleko 400g
Trenutno nedostupno
Brend: MODILAC
MODILAC AC DIGEST mleko je hrana za posebne medicinske namene. Namenjen je za potrebe ishrane odojčadi sa vraćanjem (regurgitacijom) hrane, od rođenja nadalje...
1.331,00 RSD
Modilac AR mleko 400g
Trenutno nedostupno
Brend: MODILAC
MODILAC AR je hrana za posebne medicinske namene za potrebe ishrane odojčadi sa vraćanjem (regurgitacijom) hrane, formulisana tako da zadovolji specifične nutritivne zahteve od rođenja na dalje...
1.452,00 RSD
Modilac doucea 1 mleko 400g
2-3 Dana
Brend: MODILAC
MODILAC DOUCEA 1 adaptirano mleko namenjeno bebama od rođenja do 6 meseci Modilac Doucea je adaptirana formula koja sadrži laktoferin, ekstrahovan iz kravljeg mleka uz očuvanje njegovih originalnih svojstava. Laktoferin je protein surutke koji je inače prisutan u velikim količinama u majčinom mlek..
1.331,00 RSD
Modilac doucea 1 mleko 800g
Trenutno nedostupno
Brend: MODILAC
MODILAC DOUCEA 1 adaptirano mleko namenjeno bebama od rođenja do 6 meseci Modilac Doucéa je adaptirana formula koja sadrži laktoferin, ekstrahovan iz kravljeg mleka uz očuvanje njegovih originalnih svojstava. Laktoferin je protein surutke koji je inače prisutan u velikim količinama u majčinom mlek..
2.662,00 RSD
Modilac doucea 2 mleko 800g
Trenutno nedostupno
Brend: MODILAC
MODILAC DOUCEA 2 sadrž laktoferin dobijen iz kravljeg mleka, DHA1, Vitamini A, C i D1. Bez palminog ulja. Bez glutena i u skladu sa zahtevima za prelazne formule za odojčad..
2.541,00 RSD
Modilac precision 1 mleko 700g
Trenutno nedostupno
Brend: MODILAC
MODILAC PRECISION 1 je adaptirana formula gde je raspon hranljivih materija sličan kao u majčinom mleku. Sirovina kravlje mleko je modifikovana kako bi zadovoljila potrebe odojčadi smanjenjem količine proteina, poboljšanjem sastava proteina i prilagođavanjem sastava lipida. Namenjeno bebama od rođen..
1.936,00 RSD
Prikazuje se 1 do 6 od 6 (1 strana)