AU NIŠ
Korpa

LABORATOIRES THEA

BLEPHACLEAN MARAMICE BLEPHACLEAN sterilne krpice za svakodnevnu higijenu kapaka i osetljive kože te čišćenje kapaka pre i posle medicinskih zahvata na očima Posebna krpica impregnirana losionom nije tkana, pa ne ostavlja niti na kapcima i time ne opterećuje korisnika. Njena nežna struktura omoguća..
1.506,51 RSD
BLEPHADEMODEX KOMPRESE Blephaclean sterilne krpice su krpice impregnirane losionom za svakodnevnu higijenu kapaka i osetljive kože. Krpice za čišćenje Blephaclean su već spremne za upotrebu. Njima ćete nežno ukloniti sve nečistoće, sekret sluzokože, sebum i sasušene sekrete na ivicama kapaka i trep..
2.467,50 RSD
Nutrof total je dodatak ishrani koji očima obezbeđuje unos hranljivih materija. Bogat je vitaminima sa antioksidativnim svojstvima, mineralima, omega-3 masnim kiselinama (EPA i DHA), oku svojstvenim pigmentima (luteinom i zeaksantinom) i resveratrolom. U obliku kapsula za jednostavno konzumiranje. J..
1.751,37 RSD
Thealoz Duo Gel Gel za suve oči sa produženim delovanjemNajbolje rešenje za suve, nadražene i umorne oči, koji dugotrajno ublažava simptome suvih i pekućih očiju. Sadrži jedinstvenu kombinaciju hijaluronske kiseline i trehaloze koja vlaži, štiti i obnavlja površinu suvog oka i karbomer koji o..
1.745,76 RSD
Thealoz Duo Kapi za oči Kapi za suve oči Thealoz Duo su najbolje rešenje za sve koji imaju suve, nadražene i umorne oči. Sadrže jedinstvenu kombinaciju koja vlaži, štiti i obnavlja površinu suvog oka, pa stoga pružaju trenutno olakšanje koje traje ceo dan. Kapi za suve oči Thealoz Duo dolaze u inov..
1.521,46 RSD
Prikazuje se 1 do 5 od 5 (1 strana)