AU NIŠ
Korpa

LO.LI. PHARMA

Aleract tablete su dijetetski proizvod na bazi alfa-lipoinske kiseline, magnezijuma i vitamina B6 koji se koristi u održavanju stabilnog stanja materice tokom trudnoće, kao i za primenu kod dismenoreja i premenstrualnog sindroma...
1.886,40 RSD
Delphys je dodatak ishrani koji se koristi u prevenciji i tretmanu mioma uterusa na prirodan način. Sadrži vitamin D, epigalokatehin galat (EGCG) i vitamin B6 - Zahvaljujući aktivnim sastojcima Delphys doprinosi kontroli nastanka i razvoja mioma, smanjenju simptoma, očuvanju plodnosti, hormonskoj ra..
1.872,00 RSD
Inofolic je dijetetski proizvod na bazi mio-inozitola i d-hiro-inozitola, folne kiseline i alfa-laktalbumina. Unapređena formulacija sa alfalaktalbuminom povećava efikasnost proizvoda do 95%. Jedinstvena kombinacija sastojaka obezbeđuje bolje metaboličke efeke (insulinska rezistencija), pozitivno ut..
2.635,20 RSD
Inofolic HP je proizvod na bazi mio-inozitola, folne kiseline i alfa-laktalbumina.Namenjen je osobama koje imaju problem sa nivom insulina, ženama sa postavljenom dijagnozom policističnih jajnika, tinejdžerima koji imaju problem sa aknama, masnom kožom, kosom, lošim kvalitetom kože, kose i noktiju, ..
1.735,20 RSD
Inofolic PLUS je dijetetski proizvod koji sadrži mio-inozitol, melatonin i folnu kiselinu. Koristi se za tretman hiperinsulinemije u kombinaciji sa poremećajem spavanja, kao nadoknada deficita melatonina koji utiče pozitivno na hormonski i metabolički profil žene, kada žene preko 35 godina koje poku..
2.145,60 RSD
Tiroxil 4.0 je dodatak ishrani koji sadrži mio-inozitol i selen i koristi se za uspostavljanje normalne funkcije štitne žlezde i usporavanje progresije bolesti kod subkliničkog hipotireoidizma i Hašimoto tireoiditisa...
1.656,00 RSD
Prikazuje se 1 do 6 od 6 (1 strana)