AU NIŠ
Korpa

MEDIPHARM PHARMACEUTICALS

Medicyst je prirodni preparat namenjem osobama sa akutnim i hroničnim urinarnim infekcijama. Medicyst je prirodni uroantiseptik, sa dokazanim trostrukim efektom kod infekcija urinarnog trakta. Smanjuje simptome urinarne infekcije u prvih 24h zahvaljujući BioShield tehnologiji izrade sprečavajući čes..
1.699,20 RSD
Medierect je prirodni preparat namenjen osobama sa erektilnom disfukcijom i smanjenim libidom za unapređenje seksualnog zdravlja...
2.592,00 RSD
Medifem je dodatak ishrani koji ublažava simptome menopauze. Smanjuje talase vrućine, osećaj umora i nesanicu. Povoljno utiče na nervni sistem i popravlja raspoloženje.Način upotrebe: Jednom dnevno popiti sadržaj jedne bočice. Sastav: 1 bočica sadrži: - Suvi ekstrakt semena grifonije 800mg stand..
1.800,00 RSD
Medilit je prirodni preparat namenjem osobama sa urolitijazom, za eliminaciju kamena i peska iz urinarnog trakta. Preporučuje se kod prekomernog stvaranja kristala soli, kao i za prevenciju ponovnog stvaranja kamena nakon uklanjanja iz urinarnog trakta...
1.800,00 RSD
Mediprost je prirodni preparat koji pomaže u očuvanju funkcije prostate. Namenjen je osobama sa benignom hiperplazijom prostate, erektilnom disfunkcijom i akutnim i hroničnim nebakterijskim prostatitisom. Olakšava simptome uvećane prostate, poboljšava funkciju prostate i smanjuje bol i učestalost ur..
1.872,00 RSD
Prikazuje se 1 do 5 od 5 (1 strana)