AU NIŠ
Korpa

MUELLER

Brend: MUELLER
Mueller ortoza za leđa sa metalnim ojačanjima Mueller steznik za leđa sa metalnim ojačanjima (4581). Pojas za leđa sa metalnim ojačanjima. Idealan za bolna stanja i napetost u lumbalnom delu kičme. Dizajniran je da pruži podršku tokom aktivnosti i ublaži bol u ledjima. Pomoću osam metalnih fleksibi..
7.139,59 RSD
Brend: MUELLER
Mueller profesionalna ortoza za fudbalere Lagani fudbalerski steznik za skočni zglob, se sa prednje strane pertla čime se omogućava prilagodljivost i prijanjanje u stopalo. Poseduje čelične bočne fišbajne, pruža podršku skočnom zglobu, pre svega talofibularnom ligamentu i štiti skočni zglob od povr..
5.232,96 RSD
Brend: MUELLER
Mueller pojas za leđa Ovaj prilagodljiv pojas omogućava čvrstu i udobnu podršku leđima i pomaže pri oporavku od bolova. Idealan je u slučajevima leđnih istegnuća i uganuća, kod grčenja mišića, išijasa, hroničnih nestabilnosti lumbalnog dela kičme, i kod istezanja sakralne regije.Veoma lagan poja..
8.726,40 RSD
Brend: MUELLER
Mueller steznik za ručni zglob Podesivi steznik za ručni zglob Mueller predstavlja siguran i jednostavan način na koji ćete fiksirati zglob šake. Steznik je napravljen od kvalitetnog, fleksibilnog platna. Može se koristiti tokom samog vežbanja, kako biste smanjili bol i pritisak u ruci, ali i ako st..
1.639,44 RSD
Brend: MUELLER
Mueller podesivi steznik za lakat pomaže kod smanjenja bola u laktu i podlaktici što je od velike pomoći kod teniskog lakta, istegnuća, artritisa i preloma olekranona. Steznik se preporučuje za sve aktivnosti koje uključuju jak stisak i naprezanje podlaktice, kao što su tenis, golf, kuglanje, odbojk..
2.450,88 RSD
Brend: MUELLER
Mueller traka patelarna crna pro 992 Profesionalna patelarna traka sa silikonskim jastučićem za stabilizaciju patele, vrši blag pritisak na patelu i olakšava pokret pri skokovima i trčanju. Umanjuje bol kod skakačkog kolena, patelarnog tendinitisa hondromalacije i Osgood Schlatter-ove bolesti...
1.670,40 RSD
Brend: MUELLER
Mueller traka patelarna crvena pro 991 Profesionalna patelarna traka sa silikonskim jastučićem za stabilizaciju patele, vrši blag pritisak na patelu i olakšava pokret pri skokovima i trčanju. Umanjuje bol kod skakačkog kolena, patelarnog tendinitisa hondromalacije i Osgood Schlatter-ove bolesti...
1.670,40 RSD
Brend: MUELLER
Mueller traka patelarna plava pro 993 Profesionalna patelarna traka sa silikonskim jastučićem za stabilizaciju patele, vrši blag pritisak na patelu i olakšava pokret pri skokovima i trčanju. Umanjuje bol kod skakačkog kolena, patelarnog tendinitisa hondromalacije i Osgood Schlatter-ove bolesti...
1.670,40 RSD
Brend: MUELLER
Mueller traka patelarna žuta pro 994 Profesionalna patelarna traka sa silikonskim jastučićem za stabilizaciju patele, vrši blag pritisak na patelu i olakšava pokret pri skokovima i trčanju. Umanjuje bol kod skakačkog kolena, patelarnog tendinitisa hondromalacije i Osgood Schlatter-ove bolesti...
1.670,40 RSD
Brend: MUELLER
Mueller umetak za petu Pete su odgovorne za pravilne korake, ali neadekvatna obuća često može narušiti njihov prirodan položaj, kao i doprineti stvaranju žuljeva koji predstvaljaju smetnju pri svakom koraku. Štitnici za pete donose olakšanje priikom hodanja, ali ne samo kod hodanja već i kod izvođen..
2.616,48 RSD
Prikazuje se 1 do 10 od 10 (1 strana)