AU NIŠ
Korpa

NINGBO TOOKY

Brend: NINGBO TOOKY
Obrazovna i zabavna drvena umetaljka na temu kućnih ljubimaca. Set sadrži 7 raznobojnih elemenata u obliku različitih vrsta životinja ( pas, mačka, zec, kornjača, papagaj, ribica, hrčak ) i tablu za umetanje. Deca mnogo uče dok pokušavaju da uklope delove u slagalicu - uče nove pojmove, boje i oblik..
984,42 RSD
Brend: NINGBO TOOKY
Obrazovna i zabavna drvena umetaljka na temu saobraćaja. Set sadrži 8 raznobojnih elemenata u obliku različitih vrsta vozila ( kamioni, automobili, autobus, avion, čamac... ) i tablu za umetanje. Deca mnogo uče dok pokušavaju da uklope delove u slagalicu - uče nove pojmove, boje i oblike, a razvijaj..
1.005,60 RSD
Brend: NINGBO TOOKY
Drvena umetaljka vedrih i veselih boja sa elementima u obliku brojeva 0-9 i znakovima koji predstavljaju osnovne matematičke operacije ( sabiranje, oduzimanje, množenje, deljenje, jednako ) koje dete kroz igru polako uči i usvaja. Umetanje ponuđenih elemenata na odgovarajuće mesto razvija kod dece m..
926,04 RSD
Brend: NINGBO TOOKY
Drvena umetaljka vedrih i veselih boja sa elementima koji prikazuju stanovnike morskog sveta koje dete kroz igru polako uči i pamti. Svaki element ima svoje mesto na tabli, a zadatak deteta je da svaki stavi na pravo mesto...
873,04 RSD
Brend: NINGBO TOOKY
Drvena umetaljka vedrih i veselih boja sa elementima u obliku različitih vrsta voća koje dete kroz igru polako uči i usvaja. Svaki element ima svoje mesto na tabli, a zadatak deteta je da svaki stavi na pravo mesto...
926,04 RSD
Prikazuje se 1 do 5 od 5 (1 strana)