AU NIŠ
Korpa

NOVALAC

Brend: NOVALAC
Novalac mleko 1, 400g Početno mleko za odojčad. Sastav: Obrano mleko, mlečne belančevine, biljna ulja (palmino, sojino, kokosovo), maltodekstrini, trikalcijum-citrat, emulgator: sojin lecitin, vitamini (retinil acetat, kolekalciferol, DL-α-tokoferilacetat, fitomenadion, tiamin-hidrohlorid, ribofla..
1.060,03 RSD
Brend: NOVALAC
NOVALAC 2 400G 6+ MESECI Univerzalna mlečna formula Novalac 2 je namenjena za ishranu odojčadi starije od 6 meseci do navršene prve godine života. Sadrži sve potrebne sastojke za rast i razvoj odojčeta (vitamine i minerale), dodate su omega-3 i omega-6 masne kiseline za optimalan razvoj vida i mozga..
1.091,54 RSD
Brend: NOVALAC
NOVALAC 3 400G 12+ MESECI Univerzalna mlečna formula Novalac 3 je namenjena za ishranu male dece od navršene prve godine života. Sadrži sve potrebne sastojke za rast i razvoj male dece (vitamine i minerale), dodate su omega-3 i omega-6 masne kiseline za optimalan razvoj vida i mozga, gvožđe, kalciju..
1.091,54 RSD
Brend: NOVALAC
Novalac AC je posebna formula namenjena bebama od rođenja do 6. meseca koje imaju grčeve, gasove i druge probleme sa varenjem. Ovo mleko skraćuje period plača usled grčeva, smanjeno je stvaranje gasova u crevima. U ovom mleku je smanjena količina laktoze, obogaćen je gvožđem i sadrži optimanu količi..
1.322,25 RSD
Brend: NOVALAC
Novalac AR, adaptirano mleko, u pakovanju od 400gr, je mlečna formula prilagođena za ishranu odojčadi sa vraćanjem hrane od rođenja do navršenog 12. meseca života, ako ih majke ne doje. Novalac AR zadovoljava sve nutritivne potrebe odojčadi do navršenog 6. meseca života, a za odojčad stariju od 6. m..
1.423,50 RSD
Brend: NOVALAC
NOVALAC IT 400G Prilagođena formula Novalac IT je namenjena odojčadi od rođenja do godinu dana koja imaju problem sa zatvorom. Sadrži povećanu količinu laktoze i magnezijuma koji olakšavaju pražnjenje creva već nakon prve primene. Način upotrebePomešati do vrha napunjenu mericu sa 30 ml flaširan..
1.439,22 RSD
Prikazuje se 1 do 6 od 6 (1 strana)