AU NIŠ
Korpa

NUTRICIJA

Aptamil 1 800g easy pack
Trenutno nedostupno
Brend: NUTRICIJA
Aptamil 1 Easy pack, adaptirano mleko, u pakovanju od 800gr, namenjeno za odojčad do navršenih 6 meseci života. Aptamil 1 Easy pack je nutritivno izbalansirano mleko koje daje vašem detetu hranljive materije neophodne za zdrav rast i razvoje. Aptamil 1 Easy pack, je mlečna formula prilagođena potre..
2.468,17 RSD
Brend: NUTRICIJA
Aptamil Anti-Regurgitation 1 je početna formula za odojčad za tretman refluksa i regurgitacije pomoću ishrane. Aptamil Anti-Regurgitation pomaže kod regurgitacije (bljuckanja) zahvaljujući prirodnom zgušnjivaču, oligosaharidu iz semena rogača i patentiranoj mešavini prebiotika scGOS/lcFOS (9:1), po..
1.512,75 RSD
Brend: NUTRICIJA
Aptamil 1 pronutra je adaptirana mlečna formula za uzrast 0-6M. Jedinstvena mešavina prebiotika scGOS/lcFOS; Vitamini A, C, D i gvožđe; Polinezasićene masne kiseline dugog lanca koje podržavaju razvoj mozga i doprinose zdravlju imunog sistema...
2.468,17 RSD
Aptamil 2 800g easy pack
Trenutno nedostupno
Brend: NUTRICIJA
Aptamil 2 800g easy pack je adaptirana mlečna formula za uzrast 6-12M...
2.031,17 RSD
Aptamil 2 HA 400g
Trenutno nedostupno
Brend: NUTRICIJA
Aptamil Hypo - Allergenic 2 deluje slično kao ciklus zaštite koji pruža majčino mleko. Specijalno formulisana mlečna formula koja smanjuje rizik od pojave alergija. Sadrži sve hranljive sastojke neophodne za pravilan rast i razvoj odojčadi od 6 do 12 meseca. Koristi se kao nastavak ishrane posle ..
1.137,40 RSD
Brend: NUTRICIJA
Aptamil 2 pronutra 800g je kompletna mlečna formula prilagođena nutritivnim potrebama starijeg odojčeta. U odnosu na startnu formulu (Aptamil 1), Aptamil 2 ima nešto više proteina, elektrolita i mikroelemenata, dok je sadržaj masti manji. U strukturi ugljenih hidrata maltodekstrin učestvuje sa 30%..
2.456,79 RSD
Brend: NUTRICIJA
Aptamil 3 800g je namenjen za ishranu deteta u fazi prelaska sa majčinog mleka ili standardne mlečne formule na obično kravlje mleko. Aptamil 3, u odnosu na Aptamil 2, ima više proteina i ugljenih hidrata, a za razliku od običnog kravljeg mleka ima manje elektrolita, kvalitetnije masti, optimalan s..
2.445,41 RSD
Aptamil lactose free 400g
Trenutno nedostupno
Brend: NUTRICIJA
Aptamil lactose free je specijalna mlečna formula za ishranu odojčadi i male dece sa intolerancijom laktoze i akutnim dijarealnim poremećajem...
1.251,15 RSD
Brend: NUTRICIJA
Aptamil Premature je posebno adaptiran za prevremeno rođene bebe koje imaju veće potrebe u ishrani u poređenju sa bebama rođenim u terminu...
1.433,13 RSD
Brend: NUTRICIJA
Bebelac 1 je visoko adaptirano mleko za novorođenče i odojče do navršenih 6 meseci. Sa dodatim esencijalnim masnim kiselinama (LCP), sa taurinom i optimalnim sadržajem gvožđa i vitamina D, bez saharoze i glutena, bebelac 1 obezbeđuje kompletne nutritivne potrebe deteta u prvom polugođu života. Sasta..
762,07 RSD
Brend: NUTRICIJA
Bebelac 2 je adaptirano mleko za ishranu odojčeta od navršenih 6 meseci. Standardna mlečna formula. Obogaćena gvoždem i vitaminom D. Bez saharoze i glutena. Bebelac 2 je kompletna mlečna formula prilagođena nutritivnim potrebama starijeg odojčeta. Bebelac 2 ima više proteina, elektrolita i mikroele..
762,07 RSD
Brend: NUTRICIJA
Bebelac 3 je namenjen za ishranu deteta u fazi prelaska sa majčinog mleka ili standardne mlečne formule na obično kravlje mleko i ima optimalan nutritivni sastav, sa dodatkom gvožđa, cinka, joda i vitamina C i D, bez glutena. Namenjen je za bebe od 12. meseca života...
762,06 RSD
Brend: NUTRICIJA
Nutricia Fantomalt mleko 400gFantomalt je hrana za specijalne medicinske svrhe za povećane nutritivne energetske potrebe na bazi maltodekstrina-dekstrin maltoze, indikovana za ishranu pacijenata kojima je potrebna povećana potreba za energijom. Odmah rastvorljiv u toploj/hladnoj, slatkoj/slanoj hra..
1.036,80 RSD
Nutridrink čokolada 200ml (1.5kcal/ml)
2-3 Dana
Brend: NUTRICIJA
Nutridrink čokolada 200ml je kompletna visokoenergetska tečna hrana bogata glutaminom (15 grama/litar), bez glutena i purina. Sadrži proteine, kazein visoke biološke vrijednosti, biljne masti, a od ugljenih hidrata prvenstveno maltodekstrin.Indikacije: Za prevenciju i liječenje malnutricije kod..
259,34 RSD
Brend: NUTRICIJA
Nutridrink jagoda 200ml je kompletna visokoenergetska tečna hrana bogata glutaminom (15 grama/litar), bez glutena i purina. Sadrži proteine, kazein visoke biološke vrijednosti, biljne masti, a od ugljenih hidrata prvenstveno maltodekstrin.Indikacije: Za prevenciju i liječenje malnutricije kod o..
403,20 RSD
Brend: NUTRICIJA
Nutridrink vanila 200ml je kompletna visokoenergetska tečna hrana bogata glutaminom (15 grama/litar), bez glutena i purina. Sadrži proteine, kazein visoke biološke vrijednosti, biljne masti, a od ugljenih hidrata prvenstveno maltodekstrin.Indikacije: Za prevenciju i liječenje malnutricije kod o..
403,20 RSD
Prikazuje se 1 do 16 od 16 (1 strana)