AU NIŠ
Korpa

NUTRICIJA

Brend: NUTRICIJA
Bebelac 1 je visoko adaptirano mleko za novorođenče i odojče do navršenih 6 meseci. Sa dodatim esencijalnim masnim kiselinama (LCP), sa taurinom i optimalnim sadržajem gvožđa i vitamina D, bez saharoze i glutena, bebelac 1 obezbeđuje kompletne nutritivne potrebe deteta u prvom polugođu života. Sasta..
762,07 RSD
Brend: NUTRICIJA
Bebelac 2 je adaptirano mleko za ishranu odojčeta od navršenih 6 meseci. Standardna mlečna formula. Obogaćena gvoždem i vitaminom D. Bez saharoze i glutena. Bebelac 2 je kompletna mlečna formula prilagođena nutritivnim potrebama starijeg odojčeta. Bebelac 2 ima više proteina, elektrolita i mikroele..
762,07 RSD
Brend: NUTRICIJA
Bebelac 3 je namenjen za ishranu deteta u fazi prelaska sa majčinog mleka ili standardne mlečne formule na obično kravlje mleko i ima optimalan nutritivni sastav, sa dodatkom gvožđa, cinka, joda i vitamina C i D, bez glutena. Namenjen je za bebe od 12. meseca života...
768,35 RSD
Brend: NUTRICIJA
Nutricia Fantomalt mleko 400gFantomalt je hrana za specijalne medicinske svrhe za povećane nutritivne energetske potrebe na bazi maltodekstrina-dekstrin maltoze, indikovana za ishranu pacijenata kojima je potrebna povećana potreba za energijom. Odmah rastvorljiv u toploj/hladnoj, slatkoj/slanoj hra..
864,00 RSD
Brend: NUTRICIJA
Nutridrink čokolada 200ml je kompletna visokoenergetska tečna hrana bogata glutaminom (15 grama/litar), bez glutena i purina. Sadrži proteine, kazein visoke biološke vrijednosti, biljne masti, a od ugljenih hidrata prvenstveno maltodekstrin.Indikacije: Za prevenciju i liječenje malnutricije kod..
374,40 RSD
Brend: NUTRICIJA
Nutridrink jagoda 200ml je kompletna visokoenergetska tečna hrana bogata glutaminom (15 grama/litar), bez glutena i purina. Sadrži proteine, kazein visoke biološke vrijednosti, biljne masti, a od ugljenih hidrata prvenstveno maltodekstrin.Indikacije: Za prevenciju i liječenje malnutricije kod o..
338,40 RSD
Brend: NUTRICIJA
Nutridrink vanila 200ml je kompletna visokoenergetska tečna hrana bogata glutaminom (15 grama/litar), bez glutena i purina. Sadrži proteine, kazein visoke biološke vrijednosti, biljne masti, a od ugljenih hidrata prvenstveno maltodekstrin.Indikacije: Za prevenciju i liječenje malnutricije kod o..
374,40 RSD
Prikazuje se 1 do 7 od 7 (1 strana)