AU NIŠ
Korpa

OHROPAX

Brend: OHROPAX
OHROPAX CLASSIC ČEPOVI ZA UŠI A12 Originalni OHROPAX čepići za uši čuvaju vaše uši od buke i uznemirujućih šumova. Idealno za spavanje i opuštanje. Upotreba se preporučuje i kod čitanja, koncetrisanog rada, radova “sam svoj majstor u kući” i kao zaštita od glasne muzike.OHROPAX štiti uši takođe ..
614,24 RSD
Brend: OHROPAX
OHROPAX CLASSIC ČEPOVI ZA UŠI A4 2X2 voštana čepića za uši protiv buke;sa plastičnom kutijomPrijatno blago, za smirenost i dobro osećanjeUpotreba: Vatu kompletno odstraniti i čepić za uši čistim prstima gnječiti dok ne postane mekan. Po potrebi malo smanjiti razdvajanjem po dužini. U spo..
329,76 RSD
Brend: OHROPAX
OHROPAX COLOR ČEPOVI ZA UŠI A8 šarenih čepića za uši od penastog materijala„cool“, trendovski i efikasni protiv bukeOHROPAX Color čepići pokazuju buci mrtvo hladno ko je gazda!Čepići za uši od mekanog, dermatološki ispitanog penastog materijala. Šareno obojeni po principu slučajnosti. ..
576,00 RSD
Brend: OHROPAX
OHROPAX SILICON ČEPOVI ZA UŠI A6 6 čepića za uši od silikona. Fleksibilna kompletna zaštita za uvo. Ne propušta buku, vodu i vetar. OHROPAX Silicon sastoji se od medicinskog silikona. Ovaj raznoliko upotrebljiv materijal idealno je rešenje za zaštitu ušiju. Moguće je fleksibilno oblikovati ga, efika..
1.142,93 RSD
Brend: OHROPAX
OHROPAX SOFT ČEPOVI ZA UŠI A2 2 čepića za uši protiv buke od penušavog materijala u kesiciidealno za opuštanjeOHROPAX Soft je mekan, anatomski formiran čepić za uši od poliuretanske pene, dermatološki ispitane. Raširi se blago u slušnom kanalu i štiti vas pouzdano od buke. OHROPAX Soft je un..
137,52 RSD
Prikazuje se 1 do 5 od 5 (1 strana)