AU NIŠ
Korpa

OMIKRON

Brend: OMIKRON
Neukron Ofta Mese je dijetetski suplement koji se primenjuje kao dodatak ishrani kod pacijenata sa glaukomom otvorenog ugla - tip povezan sa povećanim očnim pritiskom i gubitkom vidnog polja. Doprinosi zaštiti metabolizma i strukturi optičkog nerva kod pacijenata sa glaukomom. Citikolin (egzogeni CD..
2.995,34 RSD
Brend: OMIKRON
OMK1-LF KAPI ZA OČI 10 ML OMK1-LF je oftalmološki rastvor sa 2% citikolina i 0,075% hijaluronske kiseline visoke molekularne mase u lipozomalnom rastvoru koji služi kao prenosnik za citikolin. Rastvor je blago opalescentan, bele boje. Zbog prisustva citikolina, OMK1-LF daje korisnu i povoljnu strukt..
0,00 RSD
Brend: OMIKRON
OMK2 KAPI ZA OČI 10 ML OMK2 je sterilni oftalmološki rastvor u bočici od 10 ml koji sadrži 2% citikolina, 0,05% vitamina B12 i 0,2% hijaluronske kiseline visoke molekulske težine. Upotreba: 1 kap 3 puta dnevno. Sastav: Natrijumova so citikolina 2%, natrijumova so hijaluronske kiseline 0,2%, cijanoko..
0,00 RSD
Brend: OMIKRON
Triade crema gel namenjena je ublažavanju simptoma poremećene venske cirkulacije nogu. Bol u nogama, osećaj toplote i „mravinjanja“, kao i grčevi i osećaj „težine“ u donjim ekstremitetima su znak da postoji problem sa venama. Triade CremaGel sadrži diosmin koji povećava elastičnost zida vena i sma..
1.529,28 RSD
Prikazuje se 1 do 4 od 4 (1 strana)