AU NIŠ
Korpa

Omnifix E 2.5cmx10m

Omnifix E 2.5Cmx10M
* Fotografije su informativnog karaktera i mogu se razlikovati od ambalaže proizvoda
Omnifix E 2.5cmx10m

Opisani preparat /proizvod je medicinsko sredstvo.

Medicinsko sredstvo se može izdati na mestima koja su određena dozvolom ministarstva nadležnog za poslove zdravlјa o obavlјanju prometa na veliko i prometa na malo medicinskih sredstava, na osnovu propisa u oblasti medicinskih sredstava i zdravstvene zaštite (u apotekama i specijalizovanim prodavnicama).

Ovo medicinsko sredstvo možete rezervisati u željenoj apoteci Apotekarske ustanove Niš kontaktiranjem direktno te apoteke telefonom.

Spisak apoteka Apotekarske ustanove Niš sa brojevima telefona možete naći na sajtu Apotekarske ustanove Niš, na linku https://www.apotekanis.co.rs/apoteke-po-opstinama

Omnifix E 2,5cmx10m Hartman Omnifix E je flaster je hipoalergena hirurška lepljiva traka za pričvršćivanje zavoja ili ostalog materijala u zdravstvu. Izrađena je od netkanog materijala presvučenog hipolergenim poliakrilatnim lepilom. Posebno su meke i prilagodljive te poprečno rastezljive. Veoma su propusne za vazduh i vodenu paru i ne uzrokuju maceraciju kože. Pouzdano lepe, a skidanje je bezbolno i bez ostataka lepila. Ne upijaju X-zrake pa ih pre rendgenskog snimanja nije potrebno skidati.

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.
0,00 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Šifra proizvoda: 1956