AU NIŠ
Korpa

ORTHOMOL

Orthomol Arthro Plus kesice a30
2-3 Dana
Brend: ORTHOMOL
Orthomol Arthro plus 30 dnevnih doza je dijetetski preparat sa posebnom medicinskom namenom. Orthomol Arthro plus je namenjen za dijetetski tretman osteoartritičnih promena u zglobovima...
7.862,57 RSD
Brend: ORTHOMOL
Orthomol I-Care je dodatak ishrani za posebne medicinske namene kao dijetetski tretman onkoloških bolesti. Sadrži biljne ekstrakte, omega-3 masne kiseline, vitamin A, riboflavin, vitamin B6, vitamin B12, folnu kiselinu, niacin, pantotensku kiselinu i magnezijum.Način primene:Sadržaj jednog pakovanja..
8.071,20 RSD
Brend: ORTHOMOL
ORTHOMOL IMMUN BOČICE 7 DOZA. Orthomol Immun je namenjen za dijetetski tretman imunih defiicijencija (nedostatak/ pad imuniteta) koje mogu nastati na primer posle hemoterapije ili terapije zračenjem, kod akutnih i hroničnih infekcija i oboljenja, posle operacija kao i kod osoba starijeg doba. Orth..
2.182,30 RSD
Brend: ORTHOMOL
Orthomol immun kesice 30x15g.Orthomol Immun je hrana za specijalne medicinske namene. sadrži mikro-nutrijente u kompleksnom sastavu i sa dobro uravnoteženim, naučno baziranim doziranjem. Namena: Orthomol Immunje namenjen za dijetetski tretman imunih defiicijencija (nedostatak/ pad imuniteta) koje..
7.129,51 RSD
Orthomol immun pro granule a15
Trenutno nedostupno
Brend: ORTHOMOL
Orthomol Immun Pro granule 15 kesica Dodatak prehrani koji sadrži probiotike, prebiotike, vitamine i minerale. Primenjuje se kod sindorma iritabilnog creva, dijareje povezane za terapijom antibioticima, kao podrška prevazilaženju intestinalnih tegoba kod pacijenata na dugotrajnoj medikamentoznoj te..
4.276,75 RSD
Brend: ORTHOMOL
Orthomol Immun Pro 30 kesica.Orthomol Immun Pro je dodatak ishrani s kombinacijom mikronutrijenata, inulina uz sinergističke efekte probiotika, prebiotika i mikroorganizama. Pakovanje sadrži 30 dnevnih doza.* Orthomol Immun pro je pogodan:- U slučaju sindroma iritabilnog creva- U slučaju..
7.934,40 RSD
Brend: ORTHOMOL
Orthomol Immun Junior C plus je dijetetski preparat sa posebnom medicinskom namenom. Orthomol Immun junior je namenjen za dijetetski tretman učestalih infekcija (kao što su infekcija srednjeg uha, uobičajene prehlade, upale krajnika) kod dece starije od četiri godine...
2.537,98 RSD
Brend: ORTHOMOL
ORTHOMOL IMMUN JUNIOR tablete za žvakanje a30.ORTHOMOL IMMUN JUNIOR predstavlja dijetetski tretman učestalih infekcija (kao što su infekcija srednjeg uha, uobičajene prehlade) kod dece starije od četiri godine. Pakovanje od 30 dnevnih obroka. Ukus šumsko voće.Način upotrebe: 3 tablete za žvakanj..
4.763,73 RSD
Brend: ORTHOMOL
Orthomol immun junior tablete za žvakanje sa ukusom šumskog voća su dijetetski preparat namenjen za tretman učestalih infekcija (kao što su infekcije srednjeg uha, uobičajene prehlade) kod dece starije od 4 godine...
4.763,73 RSD
Brend: ORTHOMOL
Orthomol junior omega plus plus je dodatak ishrani za decu stariju od 4 godine, namenjen za poboljšanje konitivnih sposobnoti (razmišljanje, pamćenje, učenje) kod dece. Pogodan je i za tretman atopija kod dece( atopijski dermatitis, alergijski rinitis, astma)...
5.868,72 RSD
Brend: ORTHOMOL
ORTHOMOL NATAL A30Orthomol natal je dodatak ishrani za žene pre,za vreme i posle trudnoće sa vitaminima, mikronutrijentima i antioksidansima.Sastav:Antioksidansi, kao što su vitamin C, vitamin E, beta karoten i elementi u tragu cink i selen pomažu funkciju imunog sistema. Folna kiselina i v..
6.113,95 RSD
Prikazuje se 1 do 11 od 11 (1 strana)