AU NIŠ
Korpa

Natura lab

Brend: Natura lab
NATURASEPT GEL ZA DESNI je kozmetičko sredstvo ,namenjen je za negu usne duplje i sadrži aktivne komponente: tečne ekstrakte vranilove trave, kantariona, majkine dušice i zelenog čaja, etarska ulja mente, žalfije i čajevca. Biljni ekstrakti kantariona, majkine dušica i zelenog čaja su namenjeni za o..
739,20 RSD
Brend: Natura lab
NATURASEPT TEČNOST ZA ISPIRANJE USTA je kozmetičko sredstvo koje sadrži žalfiju, majkinu dušicu, zeleni čaj, kantarion, neven i čajevac. Žalfija doprinosi zdravlju sluzokože usne duplje i ublažava simptome izazvane virusnim, bakterijskim i gljivičnim infekcijama u usnoj duplji. Majkina dušica ima sn..
907,20 RSD
Brend: Natura lab
Enzim serapeptaza 120 000 spu, efikasno uklanja bol I otoke u organizmu. Poboljšava dejstvo antibiotika, pospešuje razvodnjavanje i eliminaciju šlajma, gnoja i hematoma.SERRAX FORTE je dodatak ishrani koji sadrži po jednoj kapsuli 120 000 spu enzima serapeptaza. Serapeptaza je enzim koji pokazuje an..
777,60 RSD
Brend: Natura lab
Serrax gel sa enzimom serapeptaze uz dodatak ekstrakta gaveza, ulja zimzelena, ulja nevena i pantenola, koristi se kod otoka, hematoma, bolova u mišićima, nakon preloma i sportskih povreda...
806,40 RSD
Brend: Natura lab
Enzim serapeptaza 60 000 spu, efikasno uklanja bol I otoke u organizmu. Poboljšava dejstvo antibiotika, pospešuje razvodnjavanje i eliminaciju šlajma, gnoja i hematoma.SERRAX je dodatak ishrani koji sadrži po jednoj kapsuli 60 000 spu enzima serapeptaza. Serapeptaza je enzim koji pokazuje antiinflam..
1.235,52 RSD
Prikazuje se 1 do 5 od 5 (1 strana)