AU NIŠ
Korpa

Natura lab

Brend: Natura lab
Cannabol kapsule doprinose zdravlju nervnog sistema i održavanju normalnog energetskog metabolizma.Cannabol capsule se preporučuju kod pacijenata koji osećaju hronični bol i indikovan je kod:bola u leđima, fibromijalgija, išijasa, išijalgija, reumatoidnog artritisa, osteoarthr..
1.780,80 RSD
Brend: Natura lab
Flebodex gel sadrži kombinaciju prirodnih aktivnih supstanci koje ublažavaju tegobe nastale kao posledica poremećaja venske cirkulacije u nogama: otok i bol, grčevi, parestezije i osećaj „teških nogu“.Originalna formulacija koja sadrži escin i aloe veru, koji imaju sinergističko delovanje u zašt..
729,60 RSD
Brend: Natura lab
Flebodex kapsule su visokokvalitetno farmaceutsko rešenje koje ciljano deluje na ublažavanje tegoba izazvanih poremećajem venske cirkulacije u nogama.Ove kapsule su posebno formulisane za osobe koje pate od hronične venske insuficijencije, što može rezultirati neprijatnim simptomima poput otoka,..
950,41 RSD
Brend: Natura lab
Litorex je dijetetski suplement koji koji zahvaljujući svojim sastojcima efikasno deluje u sprečavanju kamena u mokraćnom sistemu i podstiče rad bubrega.Litorex deluje inhibitorno na stvaranje kalkulusa (kamenaca) u bubregu i mokraćnim kanalima. Dokazano eliminiše kalkuluse i kristale soli iz ur..
1.536,00 RSD
Brend: Natura lab
NATURASEPT GEL ZA DESNI je kozmetičko sredstvo ,namenjen je za negu usne duplje i sadrži aktivne komponente: tečne ekstrakte vranilove trave, kantariona, majkine dušice i zelenog čaja, etarska ulja mente, žalfije i čajevca. Biljni ekstrakti kantariona, majkine dušica i zelenog čaja su namenjeni za o..
777,60 RSD
Brend: Natura lab
NATURASEPT TEČNOST ZA ISPIRANJE USTA je kozmetičko sredstvo koje sadrži žalfiju, majkinu dušicu, zeleni čaj, kantarion, neven i čajevac. Žalfija doprinosi zdravlju sluzokože usne duplje i ublažava simptome izazvane virusnim, bakterijskim i gljivičnim infekcijama u usnoj duplji. Majkina dušica ima sn..
643,20 RSD
Brend: Natura lab
Orthofix je jedinstven proizvod iz grupe hondroprotektora koji je namenjen terapiji osteoartroza, degenerativnih oboljenja hrskavice, nakon povreda i jačeg opterećenja hrskavica kolena, kuka i lakta.Kombinacija aktivnih supstanci već nakon 10 dana ublažavaju tegobe izazvane zapaljenjenskim proce..
2.304,00 RSD
Brend: Natura lab
Proctofiss krema je jedinstven proizvod koji sadrži Hijaluronsku kiselinu, hamamelis,etarsko ulje nane, macrogol,mentol, neven i pantenol.Proctofiss krema je namenjena za lokalnu primenu kod tegoba nastalih kao posledica hemoroida, analnih fisura, perianalnih fistula kao što su bol, krvarenje i ..
912,01 RSD
Brend: Natura lab
Prostarex kapsule (fitosteroli) deluju tako što blokiraju enzime koji aktiviraju muške polne hormone. Na taj način usporavaju dalji rast prostate i ublažavaju tegobe koje potiču od njenog uvećanja (učestalo mokrenje, otežano i bolno mokrenje, slab mlaz urina, nemogućnost pražnjenja bešike).Primen..
1.008,01 RSD
Brend: Natura lab
Serrax beauty krema predstavlja formulaciju za svakodnevnu negu kože lica, ruku i tela, koja sadrži jedinstvenu kombinaciju pantenola, serapeptaze i ekstrakta arnike. Ekstrat Arnike je bogat aktivnim sastojcima sposobnim da podstiču mikrocirkulaciju, ubrzavaju oporavak kože kod hemat..
1.497,60 RSD
Brend: Natura lab
Enzim serapeptaza 120 000 spu, efikasno uklanja bol I otoke u organizmu. Poboljšava dejstvo antibiotika, pospešuje razvodnjavanje i eliminaciju šlajma, gnoja i hematoma.SERRAX FORTE je dodatak ishrani koji sadrži po jednoj kapsuli 120 000 spu enzima serapeptaza. Serapeptaza je enzim koji pokazuje an..
829,44 RSD
Brend: Natura lab
Serrax gel sa enzimom serapeptaze uz dodatak ekstrakta gaveza, ulja zimzelena, ulja nevena i pantenola, koristi se kod otoka, hematoma, bolova u mišićima, nakon preloma i sportskih povreda...
844,80 RSD
Brend: Natura lab
Enzim serapeptaza 60 000 spu, efikasno uklanja bol I otoke u organizmu. Poboljšava dejstvo antibiotika, pospešuje razvodnjavanje i eliminaciju šlajma, gnoja i hematoma.SERRAX je dodatak ishrani koji sadrži po jednoj kapsuli 60 000 spu enzima serapeptaza. Serapeptaza je enzim koji pokazuje antiinflam..
1.296,00 RSD
Brend: Natura lab
Uroseptic forte je uroantiseptik prirodnog porekla i pravo je rešenje za akutne i ponavljane urinarne infekcije. Aktivne komponente deluju direktno antimikrobno i bakteriostatski u urinarnom traktu. Doprinosi sprečavanju adhezije mikroorganizama na zid mokraćne bešike i nastanku bakterijskog bi..
758,40 RSD
Prikazuje se 1 do 14 od 14 (1 strana)