AU NIŠ
Korpa

ZDRAVLJE LESKOVAC

Candberrol lozenge su efikasne za tretman oralne kandidijaze. Candberrol sprečava patogenost gljivice Candida, odnosno sprečava prelazak iz nepatogene u patogenu formu kandide. Povećava osetljivost na antimikotike jer smanjuje stvaranje biofilma čime se povećava osetljivost kandide na antimikotike i..
0,00 RSD
Imuneks acute kapsule su dodatak ishrani na bazi mikronizovanog beta-glukana iz kvasca Saccharomycescerevisiae, vitamina i minerala, zanormalnu funkciju imunog sistema. Preporučuje se pri prvim simptomima akutne respiratorne infekcije. Omogućava brži oporavak organizmaVeće doze vitamina i minerala6..
963,36 RSD
Imuneks kapsule su dodatak ishrani koje svojim jedinstvenim sastavom doprinose normalnom funkcionisanju imunog sistema. Deluju preventivno za jačanje imuniteta i očuvanja dobrog stanja organizma, posebno se savetuje u zimskim mesecima kada je povećan broj virusnih infekcijakod čestih respiratornih i..
1.512,00 RSD
Imuneks kapsule 30x50mg
Trenutno nedostupno
Imuneks od 50mg, u pakovanju od 30 kapsula se koristi kao dodatak ishrani za normalnu funkciju imunog sistema. Sadrži veću količinu mikronizovanoh beta-glukana iz kvasca Saccharomyuces cerevisiae, vitamine i minerale. Namenjen je posebno imunokomromitovani pacijentima nakon hemioterapije i radioter..
2.452,32 RSD
Imuneks-S je tečni dodatak ishrani prijatnog ukusa pomorandže na bazi mikronizovanog beta-glukana, izolovanog iz Saccharomyces cerevisiae i koncentrisanog soka ploda acerole koji predstavlja prirodni izvor vitamina C za jačanje imunog sistema...
1.624,32 RSD
Prikazuje se 1 do 5 od 5 (1 strana)