AU NIŠ
Korpa

PiLeJe

Brend: PiLeJe
Babybiane Imedia je formulisana posebno za odojčad od rođenja i malu decu sa simptomima dijareje uzrokovane akutnim gastroenteritisom, intrahospitalnim infekcijama ili dijareje nastale upotrebom antibiotika. Proizvod Babybiane Imedia, prašak za oralnu upotrebuje je dijetetski proizvod – hrana sa po..
1.540,86 RSD
Brend: PiLeJe
Imunolak Adults D3+Zn je namenjen u stanjima oslabljenog imuniteta, deficita i povećanih potreba za vitaminom D i cinkom, sklonosti ka alergijskim reakcijama ili alergijom (ekcem, atopijski dermatitis, alergijski rinitis), kod primene antibiotika i kod osoba nakon antibiotske terapije...
2.744,28 RSD
Brend: PiLeJe
Imunolak adults D3-Zn je namenjen u stanjima oslabljenog imuniteta, deficita i povećanih potreba za vitaminom D i cinkom, sklonosti ka alergijskim reakcijama ili alergijom (ekcem, atopijski dermatitis, alergijski rinitis), kod primene antibiotika i kod osoba nakon antibiotske terapije...
2.175,07 RSD
Brend: PiLeJe
Imunolak Kids D3+Zn je namenjen deci iznad treće godine da ojačaju imunitet, da unesu dovoljno vitamina D i cinka, da pobede alergije – ekcem, atopijski dermatitis, alergijski rinitis i kada piju antibiotik i posle antibiotske terapije...
2.254,68 RSD
Brend: PiLeJe
LACTIBIANE ATB KAPSULE A10 Delovanje: Lactibiane ATB dodatak ishrani umanjuje neželjeni efekat antibiotske terapije.Sastav:Lactibiane ATB preparat sa korisnim bakterijama sadrži soj: Lactobacillus rhamnosus LA 801, u dozi od 12 milijardi bakterija u kapsuli.Način primene:Popiti j..
1.357,86 RSD
Brend: PiLeJe
LACTIBIANE CND 10M KAPSULE A30 Lactibiane Cnd kapsule su dodatak ishrani koristan u kombinaciji sa antibiotskom terapijom za ponovno uspostavljanje balansa vaginalne flore tokom i nakon terapije antibioticima. Lactibiane Cnd je nova kombinacija dva pažljivo selektovana probiotska soja sa 10 milijar..
2.886,84 RSD
Brend: PiLeJe
LACTIBIANE ENFANT KESICE A10 Delovanje:Lactibiane Enfant dodatak ishrani sa korisnim bakterijama za decu. Pomaže sazrevanju digestivnog trakta i imunološkog sistema. Sastav:Lactibiane Enfant se sastoji od 5 posebno odabranih sojeva u dozi od 4 milijarde korisnih bakterija u kesici:Bifid..
979,89 RSD
Brend: PiLeJe
LACTIBIANE ENFANT KESICE A 30 Lactibiane Enfant dodatak ishrani sa korisnim bakterijama za decu. Pomaže sazrevanju digestivnog trakta i imunološkog sistema. Lactibiane Enfant se sastoji od 5 posebno odabranih sojeva u dozi od 4 milijarde korisnih bakterija u kesici:Bifidobacterium longum LA 10..
3.132,52 RSD
Brend: PiLeJe
LACTIBIANE IMEDIA KESICE A4 Delovanje: Lactibiane Imedia dodatak ishrani sa korisnim bakterijama direktno se rastvara u ustima i trenutno zaustavlja dijareju. Lactibiane Imedia sadrži 4 posebno odabrana soja korisnih bakterija u dozi od 30 milijardi bakterija u kesici. Sadržaj kesice se direktno..
1.082,82 RSD
Brend: PiLeJe
LACTIBIANE LACTIPLUS KAPSULE A56 Lactiplus je indikovan za lečenje simptoma sindroma iritabilnih creva i bolova u stomaku. Opis proizvoda: LACTIPLUS je indikovan za lečenje simptoma sindroma iritabilnih creva kod odraslih. Sadrži mikrobiotski soj Lactobacillus gasseri LA806, koji je registrovan u..
6.738,19 RSD
Brend: PiLeJe
LACTIBIANE TOLERANCE KAPSULE A30 Delovanje: Lactibiane Tolérance preparat sa korisnim bakterijama je koristan za sindrom iritabilnih creva praćen dijarejom. Normalizuje rad creva i jača intestinalnu mikrobiotu. Sastav: Lactibiane Tolérance sadrži 5 posebno odabranih korisnih bakterija u dozi od 1..
2.937,40 RSD
Brend: PiLeJe
Viscoflu je dodatak ishrani koji sadrži N-acetil-L-cistein povezan sa enzimima dobijenim kontrolisanom fermentacijom maltodekstrina preko Aspergillus orizae i Aspergillus melleus, sa vitaminom C i riboflavinom, koji doprinose efikasnosti imunog sistema i zaštiti respiratornog sistema...
1.704,69 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 12 (1 strana)