AU NIŠ
Korpa

Seni standard Air 4-XL pelene a30

Seni Pelene Stand Dnevne Air Xl A30
* Fotografije su informativnog karaktera i mogu se razlikovati od ambalaže proizvoda
Seni standard Air 4-XL pelene a30

Opisani preparat /proizvod je medicinsko sredstvo.

Medicinsko sredstvo se može izdati na mestima koja su određena dozvolom ministarstva nadležnog za poslove zdravlјa o obavlјanju prometa na veliko i prometa na malo medicinskih sredstava, na osnovu propisa u oblasti medicinskih sredstava i zdravstvene zaštite (u apotekama i specijalizovanim prodavnicama).

Ovo medicinsko sredstvo možete rezervisati u željenoj apoteci Apotekarske ustanove Niš kontaktiranjem direktno te apoteke telefonom.

Spisak apoteka Apotekarske ustanove Niš sa brojevima telefona možete naći na sajtu Apotekarske ustanove Niš, na linku https://www.apotekanis.co.rs/apoteke-po-opstinama

Seni Standard 4 su dnevne pelene za inkontinenciju za odrasle u veličina XL ili extra large (najveća veličina koja se proizvodi) namenjene osobama sa obimom struka od 130 do 170 cm. Korisnici kažu da su dobre i za sitnije osobe, koje su nepokretne ili slabije pokretne, jer im je pelene ove veličine znatno lakše obući, nego neke druge, manje. Svaka pelena ima implementirane: Duple elastične lepljive trakice, koje omogućavaju čvrsto fiksiranje pelene i njeno otvaranje i ponovno zatvaranje u više navrata. Duplo upijajuće jezgro sa zaštitom od neprijatnih mirisa. Elastičnu pređu bez lateksa sa zaštitom od curenja. Mek i nežan površinski sloj. Elastični pojas, koji omogućava prilagođavanje pelene obimu struka korisnika i sprečava rastezanje pelene i njeno spadanje prilikom okretanja, sedanja ili ustajanja. Indikator popunjenosti.

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.
0,00 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Šifra proizvoda: 4595