AU NIŠ
Korpa

Super Seni 4-XL pelene a10

Seni Pelene Super Dnevne Xl A10
* Fotografije su informativnog karaktera i mogu se razlikovati od ambalaže proizvoda
Super Seni 4-XL pelene a10

Opisani preparat /proizvod je medicinsko sredstvo.

Medicinsko sredstvo se može izdati na mestima koja su određena dozvolom ministarstva nadležnog za poslove zdravlјa o obavlјanju prometa na veliko i prometa na malo medicinskih sredstava, na osnovu propisa u oblasti medicinskih sredstava i zdravstvene zaštite (u apotekama i specijalizovanim prodavnicama).

Ovo medicinsko sredstvo možete rezervisati u željenoj apoteci Apotekarske ustanove Niš kontaktiranjem direktno te apoteke telefonom.

Spisak apoteka Apotekarske ustanove Niš sa brojevima telefona možete naći na sajtu Apotekarske ustanove Niš, na linku https://www.apotekanis.co.rs/apoteke-po-opstinama

Seni Super 4 su dnevne pelene za inkontinenciju za odrasle u veličina XL ili extra large namenjene osobama sa obimom struka od 130 do 170 cm. Svaka pelena ima implementiran: Extra Dry System (EDS), koji omogućava upijanje velike količine tečnosti u kratkom vremenskom periodu, ali tako da površina pelene ostane suva, a samim tim i koža. Air Breathable System, koji pelenu čini vazdušno propustljivom, te koža može da diše. Latex Free System, koji alergijske reakcije i iritacije kože svodi na minimum. Odour Stop System, koji specijalnim antibakterijskim upijajućim jezgrom sprečava razvoj bakterija i neprijatnih mirisa. kao i: Duple elastične lepljive trakice, koje omogućavaju čvrsto fiksiranje pelene i njeno otvaranje i ponovno zatvaranje u više navrata. Duplo upijajuće jezgro sa zaštitom od neprijatnih mirisa. Elastičnu pređu bez lateksa sa zaštitom od curenja. Mek i nežan površinski sloj. Elastični pojas, koji omogućava prilagođavanje pelene obimu struka korisnika i sprečava rastezanje pelene i njeno spadanje prilikom okretanja, sedanja ili ustajanja. Indikator popunjenosti.

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.
0,00 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Šifra proizvoda: 4597