AU NIŠ
Korpa

Simegas tablete a30

Simegas Tbl A30
* Fotografije su informativnog karaktera i mogu se razlikovati od ambalaže proizvoda
Simegas tablete a30

Opisani preparat /proizvod je medicinsko sredstvo.

Medicinsko sredstvo se može izdati na mestima koja su određena dozvolom ministarstva nadležnog za poslove zdravlјa o obavlјanju prometa na veliko i prometa na malo medicinskih sredstava, na osnovu propisa u oblasti medicinskih sredstava i zdravstvene zaštite (u apotekama i specijalizovanim prodavnicama).

Ovo medicinsko sredstvo možete rezervisati u željenoj apoteci Apotekarske ustanove Niš kontaktiranjem direktno te apoteke telefonom.

Spisak apoteka Apotekarske ustanove Niš sa brojevima telefona možete naći na sajtu Apotekarske ustanove Niš, na linku https://www.apotekanis.co.rs/apoteke-po-opstinama

Simegas pomaže u ublažavanju simptoma povezanih sa nadutošću i flatulencijom usled nagomilavanja gasova. Smanjuje grčeve i bolove i sprečava stvaranje gasova i nadutosti. Dvoslojna tableta omogućava oslobađanje oko 50% sastojaka u želucu u periodu od oko 15 minuta od uzimanja medicinskog sredstva, a do potpunog rastvaranja tablete u intestinalnom traktu dolazi u priodu od 1 sata. Komponente se na resorbuju u gastrointestinalnom traktu i ne ometaj resorpciju drugih nutrijenata niti lekova.

MEDICINSKO SREDSTVO

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.
0,00 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Šifra proizvoda: 18121