AU NIŠ
Korpa

VEMAX PHARMA

Alien 5 for life kapsule a60
Po narudžbini
Brend: VEMAX PHARMA
ALIEN 5 FOR LIFE predstavlja dodatak ishrani u kapsulama. Prevencija i podrška različitih oboljenja. Osnovni mehanizam delovanja ovog proizvoda zasnovan je na visokom sadržaju β-D-glukana (360 mg) velike molekularne mase.Beta-glukan dobijen iz gljiva, naročito iz gljive bukovače, značajno je snažnij..
6.480,00 RSD
Brend: VEMAX PHARMA
Artox gel se primenjuje kod artroze, tegobe duž kičmenog stuba, mekotkivnog reumatizma, inflamatornog reumatizma, stanja nakon povreda, tendinopatije.MEDICINSKO SREDSTVO..
0,00 RSD
Brend: VEMAX PHARMA
CombiNERV predstavlja novu četvorostruku kombinaciju aktivnih supstanci koja sadrži dva antioksidansa: - alfa-lipoičnu kiselinu (ALA) i - superoksid dismutazu (SOD) u kombinaciji sa - Acetyl-L-karnitinom i vitaminom B12 Kombinacija aktivnih sastojaka je za poboljšanje nervne funkcije i po..
2.995,20 RSD
Brend: VEMAX PHARMA
Epineuron tablete se preporučuju kod oštećenja nerava u neurodegenerativnim bolestima (Multipla skleroza, ALS, Parkinsonova bolest, Alchajmerova demencija), u stanjima nakon moždanog udara i trauma CNS-a, kod kancerskog i hemioterapijom uzrokovanog neuropatskog bola, neuralgija različitog uzroka, ko..
3.254,40 RSD
Brend: VEMAX PHARMA
Nerita kesice sadrže 1500 mg glukozamin-sulfata. Efervescentni prašak - doziranje jedna kesica dnevno. Preporučuje se kod pacijenata sa osteoartrozom kolena, kuka, malih zglobova šaka i ručja, artroza na nivou kičemnog stuba...
2.880,00 RSD
Brend: VEMAX PHARMA
Selitop orodisperzibilne tablete predstavljaju jedinstven proizvod u inovativnoj formi orodisperzibilnih tableta, za potrebe ishrane osoba sa oboljenjima šitne žlezde ili drugim stanjima sa povećanim potrebama za selenom...
1.814,40 RSD
Brend: VEMAX PHARMA
SYNOSTEO je jedinstvena kombinacija kalcijuma, vitamina D3 i vitamina K2 u formi šumećeg praška. Sadrži kalcijum citrat i kalcijum laktat. Synosteo je jedinstvena kombinacija koja može biti primenjena kao monoterapija u osteopeniji ili osteoporozi ili kao kombinovana terapija u tretmanu osteoporoze ..
2.592,00 RSD
Prikazuje se 1 do 7 od 7 (1 strana)