AU NIŠ
Korpa

SINOFARM

Brend: SINOFARM
Sterilna gaza primenjuje se u medicini i pogodna je za aplikaciju na ranu direktno. Pakovana je u pojedinačna pakovanja, pa tako ostaje sterilna sve do same primene. Dimenzije su: 1 m - 100 cm x 80 cm..
0,00 RSD
Brend: SINOFARM
Sterilne hirurške rukavice veličine 7 su medicinsko sredstvo.Medicinsko sredstvo se može izdati na mestima koja su određena dozvolom ministarstva nadležnog za poslove zdravlјa o obavlјanju prometa na veliko i prometa na malo medicinskih sredstava, na osnovu propisa u oblasti medicinskih sredstava..
0,00 RSD
Brend: SINOFARM
Sterilne hirurške rukavice veličine 8 su medicinsko sredstvo.Medicinsko sredstvo se može izdati na mestima koja su određena dozvolom ministarstva nadležnog za poslove zdravlјa o obavlјanju prometa na veliko i prometa na malo medicinskih sredstava, na osnovu propisa u oblasti medicinskih sredstava i ..
0,00 RSD
Brend: SINOFARM
HIRURŠKE RUKAVICE PAR veličina 8,5 SINOMEDIC su medicinsko sredstvo.Medicinsko sredstvo se može izdati na mestima koja su određena dozvolom ministarstva nadležnog za poslove zdravlјa o obavlјanju prometa na veliko i prometa na malo medicinskih sredstava, na osnovu propisa u oblasti medicinskih sred..
0,00 RSD
Prikazuje se 1 do 7 od 7 (1 strana)