AU NIŠ
Korpa

KALTEX

Brend: KALTEX
Advanced Immune Complex doprinosi zaštiti ćelija od oksidativnog stresa, smanjenju umora i iscrpljenosti, doprinosi normalnom funkcionisanju nervnog sistema i imunog sistema.Delovanje:Aktivne komponente od značaja za organizam doprinose poboljšanju zdravlja i jačaju njegov odbrambeni sistem...
1.101,60 RSD
Kaltex Advanced libido L-arginin kapsule a30
Trenutno nedostupno
Brend: KALTEX
Kaltex Advanced Libido Support sa L-Argininom 400mg je dodatak ishrani koji podržava fizičko i mentalno zdravlje i doprinosi plodnosti, seksualnom zdravlju i vitalnosti - Jedinstveni preparat je prilagođen za oba pola pozitivno utičući na prokrvljenost krvnih sudova, opšte zdravlje organizma i na se..
966,96 RSD
Brend: KALTEX
Kaltex Full-Spectrum Digest Support je dodatak ishrani koji predstavlja jedinstvenu kombinaciju za lakše varenje u kombinaciji sa biljnim ekstraktima čiji aktivni principi potpomažu razlaganje hrane. Sadrži suvi ekstrakt semena Komorača, korena Đumbira, Čička i herbe Artičoke kao i enzime Bromelain,..
1.152,00 RSD
Brend: KALTEX
KALTEX ULTRA ENERGY SA B-KOMPLEKSOM I CO-Q10 50MG KAPSULE A30 Kaltex Ultra Energy sa B-kompleksom i Co-Q10 50mg je dodatak ishrani koji predstavlja inovativnu, pojačanu formulu za efikasno podizanje energije i psihofizičkog fokusa. Sadrži kompletan kompleks Vitamina B, Vitamina C kao i Koenzim Q10 ..
1.296,00 RSD
Prikazuje se 1 do 4 od 4 (1 strana)