AU NIŠ
Korpa

Ulošci za grudi

Brend: PHILIPS
Avent TUFERI ZA GRUDI JEDNOKRATNI DNEVNI 5768 A100 Avent tuferi za grudi jednokratni dnevni 5768 su specijalno napravljeni tako da ostanete suvi i da vam bude prijatno dok spavate. - Dizajnirani su od propustljivog prirodnog materijala - ultra upijajući materijal i troslojno jezgro pružaju svil..
2.288,86 RSD
Brend: PHILIPS
Avent tupferi za grudi jednokratni dnevni 100kom Nevidljivi ispod odeće sa lepljivom trakom za fiksiranje kako se ne bi pomerali Jedinstven dizajn od četiri sloja kožu održava suvom..
1.555,20 RSD
Chicco ulošci za grudi a60
Trenutno nedostupno
Brend: CHICCO
Chicco tuferi za grudi se odlikuju anatomskim oblikom tufera koji je prilagodljiv dojkama žene, sa samolepivom trakom za lakše pozicioniranje I lepljenje za rublje. Napravljeni od prirodnih materijala i visokoapsorptivnih vlakana garantuju udobnost pri korišćenju I visoku moć upijanja. Antibakterijs..
1.080,00 RSD
Brend: NUK
Nuk ulošci za grudi pružaju pouzdanu zaštitu i komfor ženama koje doje. Napravljeni su od mekanog materijala, nežnih ivica, i brzo upijaju tečnost zadržavajući je u unutrašnjosti jastučića. Njihov anatomski oblik se savršeno prilagođava obliku grudi. Traka za pričvršćivanje na grudnjak pruža dodatnu..
527,99 RSD
Prikazuje se 1 do 4 od 4 (1 strana)